Ana SayfaDizilerMasterChef 8. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 2. Ve 3....

İlgili Postlar

MasterChef 8. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 2. Ve 3. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021’in son bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Şefler, oyun başladıktan sonra takımların yerlerini değiştirdi. Ege mutfağından yemekler yapan takımlar yemeklerini tamamlayıp şeflerin beğenisine sundu. MasterChef 8. hafta 1. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 2. ve 3. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 8. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Haftanın İlk Eleme Adayı Belli…

MasterChef 8. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef’in 8. haftasının ilk dokunulmazlık oyununda şefler, takımlardan ege mutfağından yemekler hazırlamalarını istedi. Her iki takımda Ege mutfağını duyunca çok mutlu oldular. Takım kaptanları yemekleri yarışmacıları arasında paylaştırdı ve süre başladı.

HAFTANIN 1. DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Şefler, menü için takımlara tam bir saat süre verdi. Süre başladıktan takımlar yemeklerini yapmaya başladı. Ama bir süre sonra şefler, takımlardan yerlerini değiştirmelerini istedi. Mavi takım, Kırmızı takımının yapmaya başladığı yemekleri devam ettirmek durumunda kaldı.

Aynı şekilde Kırmızı takımda mavi takımın yapmaya başladığı yemekleri yapmaya devam etti. Yarışmacılar her an tekrar yer değiştireceklerini düşünmeye başladı. Yine şefler takımları durdurdu. Ancak aynı yerlerinde devam etmelerini istedi.

Verilen süre bitti ve her iki takımda bitirdikleri yemekleri şeflerin beğenisine sundular. Şefler, tadımları yaptıktan sonra yemekleri tek tek değerlendirdiler ve eşit başlayan mücadele Kırmızı takımın galibiyle bitti.

Kırmızı takım, 8. haftanın ilk dokunulmazlığını aldı. Mavi takım bireysel dokunulmazlık için tekrar mutfağa girdi.

8. HAFTA 1. DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Bireysel dokunulmazlık oyununda Somer şef, kendi imza yemeğiyle yarışmacıların karşısına çıktı. Enginar’dan yapılan yemeğini tanıtıp kırmızı takımdan imza yemeğine en yakın yemeği yapmalarını istedi. Somer şefin imza yemeğini en iyi yapan yarışmacı Tahsin oldu.

2. Ve 3. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Haftanın ilk bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Tahsin, ilk eleme adayı olarak Rabia’nın ismini verdi. Rabia, haftanın ikinci eleme adayı oldu. Takım haftanın 3. eleme adayını belirlemek üzere oylarını kullandı.

Oylama sonunda Eren ile Emre’nin oyları eşit kalınca, takım kaptanı olarak Tahsin’in bir karar vermesi gerekti. Tahsin, oyunu daha önce hiç eleme potasına düşmeyen Eren’den yana kullandı. Eren, haftanın 3. eleme adayı oldu.

Böylece haftanın eleme adayları; Mert, Rabia ve Eren oldu.

MasterChef 7. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler