Ana SayfaBurçlarMasterChef 6. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6...

İlgili Postlar

MasterChef 6. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6 Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef 2021’in son bölümünde haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Takımlar bu sefer yemeklerini belirlenen seyirciler için yaptı. Seyirciler kurye ile gelen yemeklerin tadımlarını yapıp oylarını kullandı. MasterChef 6. hafta 3. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 5. ve 6. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

 MasterChef 6. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4….

MasterChef 6. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef’in son bölümünde, haftanın 3. dokunulmazlık oyununu oynandı ve oyununu kazanan takım ile haftanın eleme adayları belli oldu. Altıncı haftada üçüncü kez karşı karşıya gelen Mavi takım ile Kırmızı takım, bu sefer seyirciler için yemek yaptı. Motosikletli kuryeler farklı bölgelerde oturan seyircilere yemekleri paketler halinde götürdü. Seyirciler evlerine gelen yemeklerin tadımını yaptı ve takımlara göre puanlarını verdi.

HAFTANIN 3. DOKUNULMAZLIK OYUNU!

6. haftanın 3. dokunulmazlık oyunu bu sefer farklı bir konseptle ekrana geldi. Şefler, menüyü açıkladı ve yapacakları yemekleri paketleyip çantalara koymalarını istedi. Her iki takım da yemeklerini verilen süre içinde bitirdi. Stüdyoya gelen kuryelere yemekler çantaların içinde verilip farklı bölgelere gönderildi.

Seyirciler evlerinden yemeklerin tadımını yapıp puanlarını verdiler. Haftanın son dokunulmazlık oyununu 27’e 9 mavi takım kazandı. Kırmızı takım haftanın 3 dokunulmazlık oyununu da Mavi takıma vermenin üzüntüsünü yaşadı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

MasterChef’te dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı takım, bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfaktaki yerini aldı. Zaten 4 yarışmacısı eleme potasında olan kırmızı takım 4 yarışmacıyla bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Oyunda yarışmacılara ana ürün olarak kereviz verildi. Bundan yapılacak yaratıcı yemek için verilen süre ise 40 dakika oldu.

Verilen sürenin bitmesiyle şefler, yemeklerin tadımlarını yaparak kazanan isimi belirledi. Gecenin en iyi yemeğini yapan Emre oldu ve bireysel dokunulmazlığın da sahibi oldu.

5. Ve 6 Eleme Adayları Kimler Oldu?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Emre, eleme adayı olarak Ateş’in ismini verdi. Ateş haftanın 5. eleme adayı oldu. Safanur ile Burcu arasında oylama yapıldı. En çok oyu alan yarışmacı Safanur oldu. Safanur, haftanın 6. eleme adayı oldu.

MasterChef 6. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler