Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı'nın Varlık Listesini Meraktan Dolayı İfşaladı!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’nın Varlık Listesini Meraktan Dolayı İfşaladı!

Acun Ilıcalı ile ayrılıkdıktan sonra 125 Bin TL nafaka almaya başlayan Şeyma Subaşı’nın geçtiğimiz senelerde bir bankacı tarafından varlık listesi sosyal medyada paylaşılmıştı. Uzun süre sonra konu hakkında açıklama yapan bankacı Şeyma Subaşı’nın varlık listesini meraktan dolayı ifşaladığı yönünde açıklama yaptı. İşte o açıklama;

Şeyma Subaşı’dan Olay Yaratan Nafaka İtirafı!

Bir süredir konuşulan nafaka konusu hakkında açıklama yapan Şeyma Subaşı “iddialara “10 senedir beraber olduğum bir adamdan, 6 senedir de ortak çocuğumuz olan bir adamdan nafaka alıyorum. 18 yaşından 28 yaşına kadar en muhteşem yaşlarımı bir adama adamış, sonuçta ilişkisi yürümemiş biriyim. 1 sene evli kalmış olduğum adamdan para alıyorum. Anlatabildim herhalde. Yetmeme gibi bir ihtimali var mı? Çok şükür yetiyor da tek gelirim ondan aldığım nafaka değil.” sözleriyle yanıt verdi.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Olay Yaratan İşfa!

Geçtiğimiz senelerde Acun Ilıcalı’nın, Şubaşı’na 125 bin TL ödediğine inanamayan bir banka çalışanı, Subaşı’nın banka hesabına girerek nafaka parasını ifşa etmişti.
Subaşı’nın özel bir banka hesabında bulunan bilgilerin ekran görüntüleri ‘Ilıcalı’dan gelen 125 bin liralık nafakanın görüntüleri’ adı altında sosyal medyada büyük bir yankı uyandırınca Banka konuyla ilgili hemen inceleme başlatmıştı. Fotoğrafın, 2 Ocak’ta bankaya ait olarak kullanılan özel bir platformdan çekildiği, platformda oturum açan kişinin de kredi izleme ve analiz bölümünde çalışan Fulya A. olduğu belirlenmişti.
Subaşı’na ait varlık listesini paylaşan Fulya A.’nın bu paylaşımının işi gereği olmadığı anlaşıldı. Çalıştığı bankanın ihbarı üzerine Fulya A. hakkında, ‘Kişisel verilerin kaydedilmesi ve verileri hukuka aykırı olarak verme’ suçlarını işlediği gerekçesiyle iddianame düzenlendi. Asliye Ceza Mahkemesi, işlenen suçun 5411 sayılı yasa kapsamında kaldığını, suçun ‘Sırların açıklanması’ olduğunu ve dosyanın bir üst mahkeme olan İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderilmesine hükmetti. Yargılama sonucunda 5411 sayılı Bankacılık Kanunu’na muhalefet ettiği belirlenen Fulya A. 1 yıl hapse mahkum edilmiş sonrasında verilen ceza 10 aya düşürüldü ve 5 yıl denetim süresine tabi tutulmasına karar verilmişti.

Şeyma Subaşı’na Nafaka İle İlgili Kötü Haber!

Şeyma Subaşı’nın Varlık Listesini Meraktan Dolayı İfşaladı!

Konuyla ilgili açıklama yapan 35 yaşındaki bankacı, şunları söyledi: “Şeyma Subaşı’nın banka bilgilerini sadece merakımdan dolayı görüntüledim ancak hiçbir şekilde kaydını almadım. 2019 yılında Şubat ayında teftiş kurulu beni çağırdı. Şeyma Subaşı’nın hesap bilgilerini görüntülediğimi söylediler. Ben müfettişe merakımdan dolayı Subaşı’nın bilgilerini görüntülediğimi söyledim.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler