Ana SayfaDedikoduÖzge Özpirinçci'den 6. Ay Pozu Geldi

İlgili Postlar

Özge Özpirinçci’den 6. Ay Pozu Geldi

Bir süre önce sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla sevenleriyle yakında anne olacağına dair mutluluğunu paylaşan ünlü oyuncu yeni bir paylaşım yaptı. Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci’den 6. ay pozu geldi. İşte o fotoğraf;

Özge Özpirinçci kızına vermek istediği ismi açıkladı!

7 yıldır sevgilisi Burak Yamantürk ile birlikte olan Özge Özpirinçci’nin ağustos ya da eylül ayında nikah masasına oturması bekleniyor. Geçtiğimiz aylarda sevenlerine hamile olduğunu duyuran ünlü oyuncu kızına Üzüm ismini vermek istediğini dile getirdi. Kızına üzüm ismini vereceğini duyan sevenlerinden birer birer ret oyu geldi. Bu durum karşısında üzülen Özge Özpirinçci “Sanırım ona gizli gizli Üzüm diyeceğim” dedi. Kızına başka bir isim verip vermeyeceği belli olmayan ünlü oyuncu sevenlerini merakta bıraktı.

Özge Özpirinçci’den Düğün Açıklaması

Hamileliğinin 5. ayını dolduran güzel oyuncu Özge Özpirinçci, hakkında merak edilenleri Show TV’den Ömür Sabuncuoğlu’na anlatmıştı. Uzun bir süredir meslektaşı Burak Yamantürk ile aşk yaşayan Özpirinçci, “Elbette doğum öncesi sade bir nikah olur ama kimse benden hamileyken eğlence beklemesin. Herkes düğünde eğlenirken benim oturmam mümkün değil” demişti.

Doğal güzelliğiyle ilgili sorulara da yanıt veren güzel oyuncu, “İki tür insan var. Biri kaportaya önem veriyor, diğeri de motora. Yani biri dış güzellik için yaşıyor, diğeri de içini güzel tutup güzel kalıyor. Ben uzun süredir kaportaya değil motora yatırım yapıyorum” demişti.

Ayrıca bebeğine henüz isim vermediğini de açıklayan Pirinççi  “Kızımın hafif bir ismi olmasını istiyorum. İsimle ilgili sakin bir arayıştayım” demişti.

Burak Yamantürk Kimdir?

Özge Özpirinçci’den 6. Ay Pozu Geldi

Sevgilisi Burak Yamantürk‘ten hamile olan oyuncu Özge Özpirinçci, sosyal medyada denizin altında verdiği pozu paylaştı. Karnı belli olmaya başladığı farkedilen güzel oyuncunun 3 ay sonra kızını kucağına alması bekleniyor. Mutlu anlarını sevenleriyle paylaşarak onları da ortak eden Özge Özpirinçci’nin paylaşımı kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı.

Özge Özpirinçci kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler