Ana SayfaDedikoduNikah Masasına Oturmak İçin Hazırlanan Gökhan Alkan ve Nesrin Cavadzade'den Üzen Haber

İlgili Postlar

Nikah Masasına Oturmak İçin Hazırlanan Gökhan Alkan ve Nesrin Cavadzade’den Üzen Haber

Daha önce de ayrılık iddialarıyla gündeme gelen Nesrin Cavadazde ve Gökhan Alkan çiftinin arasına bu kez gerçekten kara kedi girmiş olabilir. Nikah masasına oturmak için hazırlanan Gökhan Alkan ve Nesrin Cavadzade’den üzen haber geldi.Gökhan Alkan ve Nesrin Cavadzade ayrıldı mı? İşte detaylar;

Nesrin Cavadzade’ ye Tamamen Sürpriz Oldu…

Gökhan Alkan, sevgilisi Nesrin Cavadzade’yi de alıp tekneyle otele geldikten sonra büyük bir sürpriz yaptı. Evlilik teklifi yapmak için güzel bir organizasyon düzenleyen Alkan, hem sevgilisine hem de ailelerine sürprsiz yaptı.

Tüm aile Akşam üzeri günbatımında yemekte buluştuğunda, 33 yaşlarındaki yakışıklı oyuncu, aniden cebinden çıkardığı bir yüzükle güzel oyuncuya “Benimle evlenir misin?” diye bir anda bağırdı. Şaşkınlığını gizleyemeyen  Nesrin Cavadzade de gözyaşları içinde “Evet” yanıtını vermişti.

Nesrin Cavadzade’den Sevgilisi Gökhan Alkan’ın Ev Hali…

Nesrin Cavadzade’den Evlilik Açıklaması

Nesrin Cavadzade geçtiğimiz gün Bebek’teydi. Bir süredir ‘Yasak Elma’ dizisindeki rol arkadaşı Gökhan Alkan’la birlikte olan Cavadzade sürpriz bir açıklama yaptı. Cavadzade, gazetecilerin soruları üzerine, “Biz de gazetelerden okuyoruz detayları. Söz nişan gerçekleşti. Çok sevdiğim arkadaşlarımızda vardı. Benim içinde sürpriz oldu” demişti.

Gazetecilerin ısrarlı soruları karşısında cevap vermekten kaçınan Cavadzade şu açıklamayı yaptı; “İnsanların yangınla boğuşurken bu konuları konuşmak beni üzüyor. Benim yaşadığım tüm sevinçlerin üzerinde bir gölge var şu anda. Çok mutsuzum. Böyle bir süreçte düğün konuşmayalım”

Nesrin Cavadzade’ ye Gökhan Alkan’ dan Sürpriz Teklif…

Nesrin Cavadzade kimdir?

Nikah Masasına Oturmak İçin Hazırlanan Gökhan Alkan ve Nesrin Cavadzade’den Üzen Haber

Geçtiğimiz hafta Nesrin Cavadzade Gökhan Alkan‘la nişanlandıklarını duyurmuştu. Ancak ortaya çıkan yeni iddialara göre evlilik hazırlıkları yapan çiftin arasına kara kedi girdi.

Yakında yeni bir diziyle ekranlarda olmaya hazırlanan Nesrin Cavadzade’nin son dönemde canının sıkkın olduğu söyleniyordu. Kulislerde dolaşan iddialara göre Kalp Yarası dizisinin çekimleri nedeniyle Antakya’da olan Gökhan Alkan ile Nesrin Cavadzade şiddetli bir kavga etti ve ardından ayrılık kararı aldı. Çiftten bu konu hakkında henüz herhangi bir açıklama gelmemesi de iddiaların gerçek olduğunu düşündürdü. İkilinin neden kavga ettiği ise bilinmiyor.

Gökhan Alkan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler