Ana SayfaDizilerKırmızı Oda Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Yeni Sezon Fragmanı Yayında!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Yeni Sezon Fragmanı Yayında!

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 42. bölümüyle sezon finali yaptı. Dizinin sezon finali bölümünde; Mitra, Zafer’le karşılaşmalarını anlatır. Zafer, Nihal’le birlikte seansa gelir. Birbirlerine tekrar aşık olan çift klinikten el ele çıkar. Sadi doktor hanımla, karısı ve kızlarını tanıştırır. Dizinin son sahnesinde Gülben, kliniğe gelir. Kırmızı Oda dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizinin yeni sezon fragmanı yayınlandı.

Cuma Dizileri 2021

Kırmızı Oda Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Kırmızı Oda, yeni hikayeleriyle yeni sezonda da izleyicileri ekrana kilitlemeye devam edecek. Sevilen dizi Kırmızı Oda, 43. yeni bölümüyle 17 eylül cuma günü ekrana gelecek.

İşte Kırmızı Oda yeni sezon 2. fragmanı…

KIRMIZI ODA 42. BÖLÜM ÖZETİ!

İlk olarak kliniğe Mitra gelir. Mitra, Vahit beyin ölümüyle yıkıldığını ve mezarda Nurcihan hanımla karşılaştığını anlatır. Otelin devir işlemleri gerçekleşir. Zafer, Mitra hanımdan randevu alıp onunla görüşmeye gider.

Karşısında Şehrazat’ı görünce şok olur. O ise, üzülerek Mitra’nın kendisi olduğunu söyler. Biraz konuştuktan sonra Zafer, babasının ona neden aşık olduğunu anlar ve aslında onunla kavga etmeye geldiğini ama, onu görünce her şeyin değiştiğini itiraf eder.

Nurcihan, aile yadigarı bir mücevheri Mitra’ya hediye olarak Zafer’den gönderir. Nurcihan’ın, bu asil davranışı karşısında Mitra, çok mutlu olduğunu dile getirir ve mutlu bir şekilde klinikten ayrılır. Yolda Zafer, Mitra’yı görür ve ona gülerek selam verir.

Nihal’le araları düzelen Zafer, önce doktor hanımla kendisi konuşur. Mitra’yla karşılaşmalarını anlatır ve bundan sonra artık kadere inandığını itiraf eder. Daha sonra Nihal’de gelir ve hiç olmadığı kadar mutlu olduğunu, Zafer’e tekrar aşık olduğunu anlatır.

İkili mutlu bir şekilde el ele klinikten ayrılır. Sadi, doktor hanıma bundan sonra artık tehlikeli işler yapmayacağını, yeni bir iş kurduğunun müjdesini verir. Artık evde, karısı çocukları, Miço ve Seda’yla birlikte yaşamaya başladıklarını anlatır.

Daha sonra Azra ve kızları gelir. Azra, doktor hanımla özel konuşur ve ona Sadi’deki büyük değişiklik için ona teşekkür eder. Tuna, erkek arkadaşını kliniğe çağırır. Akşam yemeği için büyük hazırlık yapar. Ama korktuğu gibi yağmur yağar.

Yağmurun yağışıyla romantik bir ortam oluşur. Gülben, tek başına kliniğe gelir. Kapıdan korkarak içeri girer ve Tuna’nın karşısına çıkar.

Kırmızı Oda Sezon Finali Bölümüyle Ekrana Geldi! Gülben’in Görüşmesi Yeni Sezona Kaldı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler