Ana SayfaDizilerMasterChef 2021 2. Hafta 2. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. ve...

İlgili Postlar

MasterChef 2021 2. Hafta 2. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

MasterChef Türkiye 2021, 2. hafta 2. takım oyunu ile ekrana geldi. Şefler, takımlardan Fas yemekleri yapmalarını istedi. Her iki takımda haftanın 2. takım oyunu almak için mutfakta ter mücadele ettiler. Köfte yemeğinde Eren ile Sergen, karşı karşıya geldi. MasterChef 2021 2. hafta 2. takım oyununu hangi takım kazandı? 3. ve 4. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 2021’in Ana Kadrosu Belli Oldu! MasterChef 2021’in Ana Kadrosunda Kimler Var?

MasterChef 2021 2. Hafta 2. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef 2021’in 2. hafta 2. takım oyununda yapılacak yemekleri şefler yarışmacılara tanıttı. Fas mutfağının sevilen yemeklerinden oluşan menüyü yapmak için süre başladı. Her iki takımda büyük bir mücadele sonunda yemeklerini tamamlayıp şeflerin beğenisine sundu.

Şefler, verilen sürenin bitiminden sonra mavi ve kırmızı takımın yemeklerinin tadımını yapıp notlarını aldı. Köfte yemeğinde köftede iddialı olan Sergen ile Eren karşı karşıya geldi. Şefler, Eren’in yaptığı köfteyi daha başarılı buldu. Öyle olunca Sergen’in morali hayli bozuldu.

Hangi yemeklerin hangi takımın başarılı olduğunu açıkladı. Mavi ve Kırmızı takımın puanları eşitlendi. Eşitliği tatlı yemeği bozdu ve MasterChef 2021 2. hafta 2. takım oyununun kazananı Kırmızı takım oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Haftanın 2. takım oyununu kaybeden mavi takım bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfaktaki yerlerini aldı. Şefler, mavi takım yarışmacılarından yaratıcılıklarını gösterebilecekleri bir yemek yapmalarını istedi. Verilen sürenin bitiminde şefler yarışmacıların tabaklarını değerlendirdi ve en başarılı tabağı yapan yarışmacının Milhan olduğunu açıkladı.

Milhan, haftanın bireysel dokunulmazlığı alarak eleme potasına girmekten kurtuldu. Ancak, takımından bir yarışmacı arkadaşını eleme adayı seçme durumunda kaldı.

3. ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Milhan, eleme adayı olarak Hasan’ın ismini verdi. Hasan, haftanın 3. eleme adayı oldu. Mavi takımın yarışmacıları diğer eleme adayını belirlemek üzere oylarını kullandı. En çok oyu alan yarışmacı Dilara oldu. MasterChef 2021’nin 2. hafta 3. ve 4. eleme adayı Hasan ile Dilara oldu.

Böylece haftanın eleme adayları; Kırmızı takımdan Fatma ile Emre, mavi takımdan eleme adayları ise Hasan İle Dilara oldu.

Yarışmanın bu akşamki bölümünde 3. takım oyunu oynanacak. Bakalım haftanın 5. ve 6. eleme adayları hangi takımdan kimler olacak?

 MasterChef 2. Hafta İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? Bireysel Dokunulmazlık Oyununu…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler