Ana SayfaDizilerAşkın Tarifi 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Naz'ın Son Yaptığını Affedemiyor!

İlgili Postlar

Aşkın Tarifi 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Naz’ın Son Yaptığını Affedemiyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Aşkın Tarifi, 11. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sultan, Naz’dan durumu öğrenip Fırat’ı evden kovuyor. Fırat, restoranda kalmaya başlıyor ve tat alma duyusunu kaybettiğini fark ediyor. Naz, Fırat’ın durumundan şüpheleniyor ve tüm personelin önünde onu testten geçiriyor. Aşkın Tarifi 12. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fırat, Naz’ın son yaptığını affedemiyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Fırat Naz’ın Son Yaptığını Affedemiyor!

Aşkın Tarifi 12. bölüm 1. fragmanında; Naz, Fırat’ı çok kırdığını anlayıp onunla konuşup gönlünü almaya çalışıyor. Fırat ise, Naz’ı affetmiyor. Sultan’ın karşısına eski eşi çıkıyor. Ama Sultan onu kovuyor.

İşte Aşkın Tarifi 10. bölüm 1. fragmanı…

AŞKIN TARİFİ 11. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Naz, Taylan’dan aldığı dosyayı alıp doğruca Sultan’a götürüyor. Fırat’ın ve onların amaçlarının ne olduğunu soruyor. Sultan, Fırat’ın o parayı eski kocasından aldığını öğrenince şok oluyor.Hemen Fırat’ı evinden kovuyor.

Fırat, valizini alıp evden ayrılıyor ve restoranda kalmaya başlıyor. Bu arada yiyeceklerinin tadını alamamaya başlıyor ve bu durumu herkes den saklıyor. Gizlice doktora gidip muayene oluyor. Doktor bu rahatsızlığının düşmesinden kaynaklı olabileceğini, kalıcı da olabileceğini söylüyor.

Ergin ile Şebnem, sevgili oluyor. Taylan, Bora ile Sevi’yi el ele Sultan’ın restoranında görüyor. Fırat, rahatsızlığını öğrenip dışarı çıkıyor. Naz’ın kendisini takip ettiğini fark edip başka bir kadınla samimi tavırlar sergileyip onu kıskandırmaya çalışıyor.

Bunda da başarılı oluyor ve Naz, Fırat’ın hayatında başka bir kadın olduğunu düşünmeye başlıyor. Öte yandan Hazım, Sultan’dan hoşlandığını Feza’ya itiraf ediyor. Sultan’a rakip mahallede bir restoran açılıyor.

Herkes o kebapçıya akın ediyor. Gülendam, kılık değiştirip o restorana gidip kebabı yiyor ve kendi tariflerinin aynısı olduğunu anlıyor. Fırat, tat duyusunu kaybettiği için teyzesinin defterini Sevi’den kendisine gizlice getirmesini istiyor.

Sultan, gizli tarifinin çalındığını düşünüp tarifi yazdığı defteri arıyor. Ama defteri yerinde bulamıyor. Sultan, Hazım’dan o restoranı kimin açtığını öğrenmesini istiyor. Naz, soğan çorbası yapıp tüm personeli topluyor.

Tüm personelin önünde Fırat’ın, iki tabağı tatmasını istiyor. Fırat, çorbaları korkarak tadıyor.

Aşkın Tarifi 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat Naz’ı Kıskandırmayı Başarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler