Ana SayfaDizilerKahraman Babam 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yavuz Uğur'un İntikam Peşinde Olduğunu...

İlgili Postlar

Kahraman Babam 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yavuz Uğur’un İntikam Peşinde Olduğunu Anlıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Kahraman Babam, 7. yeni bölümüyle 19 temmuz pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Uğur, karısının intikamını alayım derken başını büyük bir belaya sokar. Ayşe evi terk edince Uğur ile Ömrüm, gizlice görüşemez. Ömrüm, babasının kendisini sevip sevmediğini sorgulamaya başlar. Yonca, Emre’den ayrılır. Kahraman Babam 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yavuz, Uğur’un intikam peşinde olduğunu anlıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Yavuz Uğur’un İntikam Peşinde Olduğunu Anlıyor!

Kahraman Babam 7. bölüm 2. fragmanında; Uğur, Yonca’nın kendisine inandığı için çok mutlu oluyor. İkili yakınlaşmaya başlıyor. Cem, Zehra’ya boşanmak istediğini söylüyor. Yavuz, kundakladıkları binada Uğur’un evinin yandığını ve karısının o yangında öldüğünü, onun intikam peşinde olduğunu anlıyor.

İşte Kahraman Babam 7. bölüm 2. fragmanı…

KAHRAMAN BABAM 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Yavuz, yemekte Tolga’ya danışmanlık teklif eder. Karşılığında ise ona yüklü paralar vaat eder. Menekşe, hizmetçiden boynundaki kolyenin Gönül hanıma ait olduğunu öğrenir ve hemen Furkan’a iade eder.

Tolga, Yavuz’un teklifini duyar duymaz eşi ve çocuklarını alıp evi terk eder. Menekşe, İlker’den özür diler ve ikilinin araları düzelir. Emre, Yonca ile Uğur’u el ele gördükten sonra onun hakkında bilgi toplar.

Uğur’un itfaiyeci olduğunu çeteye katılmak istediğini öğrenir. Ömrüm, babasının üç hafta uzaklaştırma kararı aldığını Zehra’dan öğrenir. Yonca, haberi Ömrüm’e vermeye geldiğinde onun Zehra’dan öğrendiğini anlar.

Cem’e, Zehra’nın sorunları olduğunu ve bir uzmana görünmesi gerektiğini söyler. Ömrüm, Zehra’dan kendisini Ayşe teyzesine bırakmasını ondan terzilik öğrenmek istediğini söyler. Zehra’da bırakır.

Ayşe, Ömrüm ile Uğur’u buluşturup gizlice vakit geçirmelerini sağlar. Cem, onları vedalaşırken görür. Ama Zehra’ya bir şey söylemez. Zehra’yla konuşup onu doktora götürmek istediğini söyler. O ise buna yanaşmaz.

Emre, Yonca’ya bir yüzük alır. Daha sonra onun Uğur’la arasında bir şeyler olduğunu ima eder. Yonca, Emre’yi evinden kovar. Emre, Yavuz’a sormadan Uğur’u çeteye dahil eder. Ondan bir deneme eylemi yapması istenir.

Uğur, çeteye alındığını öğrenir. Ama kendisinden isteneni yapmak zorunda kalır ve lüks bir arabayı ateşe verir. O anların videosu çekiliyor ve Emre’ye gönderilir. Böylece Uğur, Emre’nin eline düşmüş olur.

Ayşe, kocasının yüklü bir miktar kredi çekip Cahide isimli bir kadına gönderdiğini öğrenip evi terk eder.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler