Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 99. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ümit Demir'den Gerçekten Hamile...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 99. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ümit Demir’den Gerçekten Hamile Mi?

Atv’nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 98. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Züleyha, Kıbrıs’a gidiyor. Demir, onu bulmak için dedektif tutuyor. Ama Sevda, tehdit mektubu alınca onu gidip getiriyor. Ümit, çiftliğe geliyor. Demir, Ümit’den kurtulmak için onu öldürmek istiyor. Züleyha Demir’i, affediyor. Ümit, Demir’den gerçekten hamile mi?

Perşembe Dizileri 2020

Ümit Demir’den Gerçekten Hamile Mi?

Bir Zamanlar Çukurova 99. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Demir, Züleyha’yı geri döndüremiyor. Züleyha, çocuklarıyla birlikte gidip Kıbrıs’a yerleşiyor. Sevda’nın odasına bir taş atılıyor. Taşla atılan mektupta, işledikleri cinayeti bildiğini ve susması karşılığında yüz bin lira istediğini yazıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 98. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sevda, hemen Züleyha’nın yanına gidip ona durumu anlatıyor. Onu alıp geri çiftliğe getiriyor. Demir, Züleyha’yı bulmak için dedektif tutuyor. Çiftliğe döndüğünde Züleyha’yı görünce çok mutlu oluyor.

Ancak Ümit’in de orada olduğunu görünce, deliye dönüyor. Ümit’e, hakaretler edip onu çiftlikten kovuyor. O ise, gitmeden Züleyha’ya, Demir’in kendisine evlenme teklifi ettiğini, aldığı hediyeleri anlatıyor.

Züleyha, Demir’i affetmeyip başka bir odada yatıyor. Ümit, içki içip Demir’in şirketinin duvarına onun şerefsiz olduğunu yazmaya çalışıyor. Fikret, onu engelleyip oteline yerleştiriyor. Müjgan, hayatını kaybettikten sonra Fikret, Demir’le olan düşmanlığına son vermeye karar veriyor.

Ümit, Demir’i evden arıyor. Bu duruma sinirlenen Demir, onu öldüreceğini söyleyip çiftlikten ayrılıyor. Züleyha, peşinden gidiyor ve Ümit’le konuştuklarını duyuyor. Demir’in onu, öldürmesine engel olup Demir’i affediyor.

Çiftliğe çalışmaya gelen Cumali, Üzüm’ün babası çıkıyor. Hem de Sevda ile Züleyha’yı, tehdit edip para almaya çalışan kişi.. Şermin, Sevda’nın Ümit’in annesi olduğunu öğreniyor. Betül, kocasından boşanıp tekrar Çukurova’ya dönüyor.

Küçük konağı da alıp annesiyle oraya yerleşiyor. Jandarma gelip, Sevda ile Züleyha’yı cinayet işleme suçundan sorguya alıyor. Ama bir delil bulamayınca serbest bırakıyor. Ümit, Züleyha’nın önüne geçiyor.

Züleyha ona, kendisinden ne istediğini, bu sefer Demir’in onu gerçekten öldüreceğini söylüyor. Ümit ise, Demir’in çocuğunun annesini öldüremeyeceğini ondan hamile olduğnu söylüyor.

 Bir Zamanlar Çukurova 98. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Demir Ümit’i Vuruyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler