Ana SayfaDizilerKağıt Ev 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Cihan Aylin'in Babasının Tehdidine Boyun...

İlgili Postlar

Kağıt Ev 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Cihan Aylin’in Babasının Tehdidine Boyun Eğecek Mi?

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Kağıt Ev, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Aylin ile Cihan, İnci’nin cesedini atmaya giderken kaza geçiriyor. Durumu öğrenen polis yardım için yanlarına geliyor. İnci’nin cesedini uçurumdan aşağı atıyorlar. Mert’in, İnci ile ilişkisi olduğu ortaya çıkıyor. Aylin’in babası, Cihan’ı yanına çağırıp onu tehdit ediyor. Cihan, Aylin’in babasının tehdidine boyun eğecek mi?

Pazartesi Dizileri 2020

Cihan Aylin’in Babasının Tehdidine Boyun Eğecek Mi?

Kağıt Ev 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Aylin ile Cihan, İnci’nin cesedini yerinden alıp atmaya götürürken orman yolunda kaza yapıyorlar. Tutanak tutmamaya onları razı eden Cihan, arabanın patlayan tekerini değiştirmeye koyuluyor. O sırada Cihan’ın kaza yaptığını öğrenen polis yardım için geliyor.

KAĞIT EV 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cihan, polisle birlikte arabanın tekerini değiştirip İnci’nin cesedini götürüp deniz kenarındaki uçurumdan aşağı atıyor. Cemre, anne ve babasının evde olmadığını görünce panikliyor. Annesiyle babasının kendisini ihbar ettiğini düşünmeye başlıyor. Gülsüm’de, onların emniyette olduğunu, kızlarından bir haber aldığını düşünüyor.

Aylin ile Cihan, sabaha karşı eve geliyor. Evdekilere kaza geçirdiklerini söylüyorlar. Ertesi gün Cihan, Cemre’yi alıp doktor arkadaşına götürüyor. Ondan, kızının hırçınlıklarının nedenini bulmasını istiyor. Cemre, doktorla da dalga geçiyor. Aylin’de, onun doktora bir şey anlatmasından korkuyor.

Mert ile İnci’nin abisi, İnci’nin telefonunu alan kişinin üzerine yürüyor ve Bülent onları nezarete atıyor. Aylin ile Cihan, Mert’in İnci’yle ilişkisinin ortaya çıkmadan durumu Bülent’e anlatmaları gerektiğini düşünüp onu akşam yemeğine davet ediyor. Yolda Cihan, takip edildiğini anlıyor.

Mert’i eve gönderip adamlarla konuşuyor. Adamlar kendisini alıp ceza evine götürüyor. Karşısına çıkan kişi Cihan’a, kendisinin Aylin’in babası olduğunu, bir gün önce yıllar sonra kızının ilk kez yanına geldiğini ve annesini neden öldürdüğünü sorduğunu söylüyor. Cihan’a, kendisini hapisten kurtarmasını istiyor.

Eğer kurtarmazsa herkesin Aylin’in babasının yaşadığını ve annesinin katili olduğunu öğreneceğini söylüyor. Cihan, ne yapacağını bilemez halde oradan ayrılıyor. Bülent eve geliyor.

Daha Aylin, Mert ile İnci’nin ilişkisini anlatamadan televizyonda Azra’nın programına Gülsüm’ün komşusu konuk oluyor. Kadın, Mert ile İnci’nin ilişkisi olduğunu, onu o gün evin önünde gördüğünü söylüyor.

Kağıt Ev 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İnci’nin Cesedi Bulunuyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler