Ana SayfaDizilerAkrep 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ferda Ahmet'e Ters Köşe Yapıyor!

İlgili Postlar

Akrep 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ferda Ahmet’e Ters Köşe Yapıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Akrep, 15. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ferda, Fikret’i öldürmek suçundan gözaltına alınıyor. Ancak, delil yetersizliğinden serbest bırakılıyor. Aras, kız kardeşi için Ahmet’le çalışmaya başlıyor. Merve’nin kızının kendisinden olduğunu öğreniyor. Ferda, Ahmet’e ters köşe yapıyor. Ayşem’le onu, mezarlıkta karşılaştırıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Ferda Ahmet’e Ters Köşe Yapıyor!

Akrep, 16. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ferda, Perihan’ın şikayeti üzerine Fikret’i öldürmek suçundan göz altına alınıyor. Ayşem, yine onu savunuyor ve Ferda, delil yetersizliğinden serbest bırakılıyor. Karakol dönüşünde, Perihan, arabasını Ferda’nın üzerine sürdürüyor. Ferda, ezilmekten kurtuluyor.

AKREP 15. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Perihan, Ferda’ya şişe içinde bir Akrep zehri veriyor. Ona, o zehri için kurtulmasını söyleyip onu tehdit ediyor. Ferda’da, Perihan’a karşı büyük bir savaş açıyor. Önce, Duru’yu yanına çağırıp İpek ile Merve’yi birbirlerine düşürmesini istiyor. Sonra, İpek’i arayıp ondan Ece’yi yanına getirmesini istiyor.

Ece, babasının da öldüğünü öğrendikten sonra hiçbir şey yeyip içmiyor. Evdekiler onun peşinde pervane oluyor. İpek, alış veriş yapıp eve geldiğinde Ece’nin bayıldığını görüyor. Perihan, hemen eve doktor çağırıyor. Şahin, İpek’in daha babasının yeni ölmesine rağmen eve alış veriş paketleriyle gelmesine çok kızıyor.

Onun elindeki paketlerini götürüp çöpe atıyor. Onların tartışmalarını Aras görüyor ve İpek’e Şahin’in kötü davranmasına tahammül edemeyip onunla yumruklaşıyor. Kavga, sırasında İpek düşüp bayılıyor. Efe, Merve’yle yakınlık kurmaya başlıyor. Duru, İpek ile Duru’yu birbirine düşürmek için fırsat kolluyor.

Fırsatta ayağına geliyor. Merve’nin arkadaşı eve geliyor ve onlar Şahin’le sohbet ederken İpek’in yanına gidip, kocasının aşağıda olduğunu söylüyor. İpek onları sohbet edip gülüp eğlenirken görünce Merve’nin arkadaşını kovuyor. Daha sonra bu yüzden Merve’yle kavga ediyor.

İşler Ferda’nın istediği gibi gelişiyor. Ferda, İpek’in abisinin evine geldiğini fırsat bilip ondan Ece’yi yanına getirmeye ikna ediyor. Ahmet, Ferda’dan kızının mezarına gitmek istiyor. Oda götürüyor. Ferda, evi dağıtıp Ayşem’e konum atıyor. Ayşem, evi dağınık görünce annesinin gönderdiği konuma gidiyor.

Bu sırada İpek, Ece’y Ferda’nın evine bırakıyor. Ece, içeri girip teyzesini ararken Akrep zehrini buluyor. Ahmet, mezardan çıkan fotoğraflardan kızının avukat Ayşem olduğunu öğreniyor. O sırada Ayşem, oraya geliyor.

Akrep 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ahmet Kızının Ayşem Olduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler