Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 44. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sedat Sancar'ın Başına Bela Oluyor!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 44. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sedat Sancar’ın Başına Bela Oluyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, 44. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Mavi’i, eski kocasını karşısında görünce çok korkar. Sancar’a sarılıp ona olanları anlatır. Mavi’nin geçmişiyle ilgili fazla bir şey bilmeyen Sancar, gerçekleri kendisine anlatmadığı için ona kızar. Sefirin Kızı 44. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sedat, Sancar’ın başına bela oluyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Sedat Sancar’ın Başına Bela Oluyor!

Sefirin Kızı 44. bölüm 2. fragmanında; Sancar, Mavi’yi eve getiriyor. Halise, oğluna onu eve getirdiği için kızıyor. Ama evlendiklerini duyunca şok oluyor. Yahya, Dudu ile nikah masasına oturuyor. Ama masada Dudu’yla evlenmeyi kabul etmiyor. Sedat, polislerle birlikte adam alıkoymaktan Halise’yi göz altına almaya geliyor.

İşte Sefirin Kızı 44. bölüm 2. fragmanı…

SEFİRİN KIZI 43. BÖLÜM ÖZETİ!

Mavi, Melek’i Güven’in elinden kaçırır. Sancar, kızına kavuşur. Güven, Melek’in kaybolduğunu düşünüp aramaya başlar. Onun babasında olduğunu bilmez. Yahya, duyduklarından sonra Dudu’ya inanmaz. Dudu, Yahya’ya o hastanede arkadaşının bebek aldırdığını onun için orada olduğu yalanını söyler.

Yahya, ısrarla arkadaşını çağırıp olanları onun ağzından duymak ister. Dudu’nun arkadaşı bebek aldırdığını söyler. Bu arada Halise, Dudu’nun yanına gidip onun karnındaki bebeğin babasının oğlu olmadığını bildiğini, onların evliliğine karşı çıkmayacağını ama onun da ona göre ayağını denk almasını ister.

Elvan, Bora’dan çok hoşlanır. O günden sonra Bora’dan hep telefon bekler. Onu iş yerinde başka kadınlardan kıskanır. Yahya, Elvan’ın yanına gelip ona yaşattığı her şey için ondan özür diler. Elvan, ona hakkını helal ettiğini söyler. Daha sonra Bora’nın yanına konuşmaya gider.

Ahmet, Dudu’ya mesaj çekip onun kendisine yaptıklarının hesabını yazıp onu tehdit eder. Sancar, Güven’in oyununu bozar. Mavi ile konuşan Sancar ona, daha önce sevdalandığını ama hiç sevgili olmadığını söyler. Daha sonra Mavi’ye evlenme teklif eder. Mavi de, Sancar’la evlenmeyi kabul eder.

İkili sade bir nikahla evlenir. Evliliklerinin ilk günü Mavi, mutfakta yemek yaparken Sancar’ın geldiğini zanneder. Arkasını döndüğünde eski takıntılı kocasıyla karşı karşıya gelir.

Sefirin Kızı 44. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mavi İle Sancar’ın Aşkına Gölge…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler