Ana SayfaDizilerSon Yaz 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Selim Akgün'ün Masum Olduğunu Anlıyor!

İlgili Postlar

Son Yaz 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Selim Akgün’ün Masum Olduğunu Anlıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Son Yaz, 11. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Akgün, Selim’e oynanan tuzağı ortaya çıkarmak için tehlikeli bir işe giriyor. Halil’in adamları Selim’i vuruyor. Çelik yelek giyen Selim, Akgün’ün kendisini kurtarmak için nasıl çırpındığını görüyor. Halil’in adamları Akgün’ü, kaçırıp vurdukları adamın suçunu onun üzerine atıyor. Selim, Akgün’ün masum olduğunu anlıyor.

Cuma Dizileri 2020

Selim Akgün’ün Masum Olduğunu Anlıyor!

Son Yaz 12. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Selim, Akgün’ü tutuklamaya otel odasına gittiğinde, kızıyla onu el ele buluyor. Öfkeden deliye dönen Selim, Yağmur’u eve götürdükten sonra onun dışarı çıkmalarını kısıtlıyor. Akgün, nezarete atılıyor. Oraya babası gelip, Selim’in isteği üzere oğluyla konuşuyor. Ona, ne yapmaya çalıştığını soruyor.

SENİ ÇOK BEKLEDİM 11. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Akgün, babasına ilk kez bir aile sıcaklığı yaşadığını ve aşık olduğunu anlatıyor. Babası oğlunun Selim’in kızına aşık olduğunu öğreniyor ve ona önce kızıyor. Sonra, oğlunun Selim’in üzerine atılan suçun peşinde olduğunu duyunca ona bir şey demeden gidiyor. Selim’e de, oğluyla konuştuğunu, tehlikeli bir işe girdiğini ama, bir şey öğrenemediğini söylüyor.

Akgün’ün babasıyla olan pazarlığını bilen Soner, ona yardım ediyor. Selim’in, saldırıya uğrayacağını bilen Akgün, onun yanına konuşmaya gidiyor. Ama, Selim onu dinlemiyor. O sırada silahlar patlıyor ve Selim, göğsünün iki yerinden vuruluyor. Akgün, büyük bir telaşla onu arabaya bindirip hastaneye yetiştirmeye çalışıyor.

Çelik yelek giyen Selim, Akgün’ün kendisini hastaneye yetiştirmek için nasıl kendisini paraladığını görüyor. Yolda, arabayı durdurmasını söylüyor. Akgün, Selim’in çelik yelek giydiğini öğrenince rahatlıyor. Selim’in, kaburgası çatlıyor sadece. Canan, Selim’in vurulduğunu öğrenince hastaneye koşuyor.

Onu hastaneden çıkartıp eve getiriyor. Selim Canan’a, yüzüğü çıkarttığı için öleceğini zannettiğini anlatıyor. Halil, Selim’in ölmediğini öğrenince Akgün’ün, ikili oynadığını anlıyor. Adamlarından, Akgün’ü almalarını istiyor. Akgün, Halil’in adamları tarafından kaçırılıyor. Selim’i vuramayan adamını öldürten Halil, suçu Akgün’ün üzerine attırıyor.

Selim, durumu öğrenip Akgün’ün silahından çıkan kurşunla ölen adamın 1.75 boylarında sağ elle ateş edilerek öldürüldüğünü öğreniyor. Akgün, teslim olmak için Selim’in yanına gidiyor. Selim, elindeki kelepçeyi Akgün’e fırlatıyor. Akgün, sol eliyle kelepçeyi yakalıyor. Selim, onun solak olduğunu anlayınca, cinayeti de onun işlemediğini anlıyor.

Son Yaz 11. Bölüm 1. Ve 2. Ön İzleme Yayında! Akgün Babasına…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler