Ana SayfaDizilerMasumiyet 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İlker Ela İle İlişkisi Olduğunu İtiraf...

İlgili Postlar

Masumiyet 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İlker Ela İle İlişkisi Olduğunu İtiraf Ediyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Masumiyet, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; İlker’in avukatları mahkemede Ela’nın, takıntılı olduğunu, her şeyi kafasından uydurduğunu ve sahte hesaplardan İrem’e hakaret dolu mesajlar attığını ispat ediyor. Ela ise, hiçbir şey hatırlamıyor. Harun, mutsuz olan İrem’in İlker’den boşanması için elinden geleni yapıyor. İlker, Ela’nın karşısına çıkıyor. Masumiyet 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. İlker, Ela ile ilişkisi olduğunu itiraf ediyor.

Çarşamba Dizileri 2020

İlker Ela İle İlişkisi Olduğunu İtiraf Ediyor!

Masumiyet 4. bölüm 1. fragmanında; Ela, İlker’e tüm zavallılıkları aleyhine kullandıklarını söylüyor. İlker, bunu ona kendisinin yapmamış olabileceğini söylüyor. Bahar, İlker’i kızının yanında görünce onun yakasını tutuyor. Basın açıklaması yapan İlker, Ela ile kısa bir ilişki yaşadığını itiraf ediyor. İlker, tekrar mahkemeye çıkıyor.

İşte Masumiyet 4. bölüm 1. fragmanı….

MASUMİYET 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mahkemeye, Ela’da geliyor. Ama olayla ilgili hiçbir şey hatırlamıyor. Kendisine yapılan suçlamaları sadece dinliyor. İlker’in avukatları, Ela’nın masum olmayabileceğini söyleyip savunmalarına delillerle devam ediyorlar. Önce Ela’nın, kendi kendine çektiği müstehcen fotoğrafları, sonra İlker’in kendisine hediye ettiğini söylediği kolyeyi ve kendisinin aldığını kanıtlayan görüntüleri mahkemeye sunuyorlar.

Bahar, daha fazla dayanamayıp elindeki fotoğrafları gösterip, kızının kendisine nasıl böyle bir şey yapacağını haykırıyor. Hakim, Bahar’ı dışarı çıkartıyor. Timur ise, kızını değil rezil olduğunu düşünüyor. O parayı alıp gitmeleri gerektiğini Bahar’a söylüyor. İlker, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılıyor.

Onun dışarı çıkmasıyla herkes Ela’nın suçlu olduğuna inanmaya başlıyor ve onu internetten linç ediyorlar. Hande, Ela hakkında yazılanları onun gözüne sokuyor. Kendisi hakkında yazılanları gören Ela, boynunu kesip kendisini öldürmeye çalışıyor. İrem, Hale’nin zoruyla mutluluk oyunu oynuyor. Ancak, İlker onun yüzüne bile bakmıyor.

Harun, İlker ile konuşmaya gidiyor. Ona, kızından bir an evvel boşanmasını istiyor. O sırada İrem geliyor ve babasının bu yaptığına çok kızıyor. İlker, sadece susuyor ve babasının kendisi hakkında konuştuklarını duyduktan sonra Ela’nın yanına hastaneye gidiyor. Ela, İlker’i karşısında görünce ne düşüneceğini bilemiyor.

Masumiyet 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İrem İlker’in Gerçek Yüzünü Görüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler