Ana SayfaDizilerKefaret 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ahmet Elif'in Velayetini Almaya Hazırlanıyor!

İlgili Postlar

Kefaret 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ahmet Elif’in Velayetini Almaya Hazırlanıyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kefaret, 15. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sinan, Ahmet’le Elif’i Arzu’ya ulaşmadan yakalıyor. Ahmet, karakola düşüyor. Arzu’nun, Elif’le kendisi için sahte pasaport düzenlediğini öğrenince onunla bir daha görüşmek istemiyor. Ama, ikili birbirinden ayrı kalamıyor. Sinan, Zeynep’e sürpriz yapıp Sude’yi ona getiriyor. Kefaret 16. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ahmet, Elif’in velayetini almaya hazırlanıyor.

Pazar Dizileri 2020

Ahmet Elif’in Velayetini Almaya Hazırlanıyor!

Kefaret 16. bölüm 1. fragmanında; Zeynep, Sinan’ın Sude’nin koruyucu ailesi olmasına çok seviniyor. Artık hep beraber çiftlikte kalacaklarını söylüyor. Bu durumda Zeynep’le Sinan, evlenmesi gerekiyor. Avukat hanım, bu duruma biraz bozuluyor. Ahmet, Arzu’dan kopamıyor ve onunla istediği yere gitmeyi kabul ediyor. Bu arada Zeynep’e gidip, Elif’in velayetini alacağını söylüyor.

İşte Kefaret 16. bölüm 1. fragmanı…

KEFARET 15. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sude, görevliler tarafından Zeynep’ten koparılıp çocuk esirgeme kurumuna götürülüyor. Ayşe, o kadar üzülüyor ki, Zeynep onu teselli etmek durumunda kalıyor. Sude ise, bunun geçici bir durum olduğunu anlayıp durumu olgunlukla karşılıyor. Ahmet, Elif’i Arzu’ya götüreceği sırada Sinan, onları yakalıyor.

Ama, orada Arzu’yu bulamıyorlar. Ahmet, karakola götürülüyor. Arzu’nun, Elif’e ve kendisine sahte pasaport düzenlediğini öğrenince Ahmet, tuzağa düştüğünü anlıyor. Ahmet, aşk acısı çekmeye başlıyor. Arzu, hasta kılığında Ahmet’in yanına geliyor. Onsuz olamadığını, Elif’i de alıp istediği yere gidebileceğini paranın sorun olmayacağını söylüyor.

Ahmet, Arzu’yu kovuyor ve bir daha karşısına çıkmamasını söylüyor. Daha sonra dayanamayıp peşinden koşuyor. Arzu, o anları geriden izliyor. Ahmet’in yanına Zafer’i gönderiyor ve onu Arzu’nun beklediğini söylüyor. Arzu ile Ahmet buluşuyor. Zafer, silahını Ahmet’e doğrultup onu öldürmek istiyor.

Sinan, ablasıyla konuştuktan sonra Sude’nin koruyucu ailesi olmayı kabul ediyor ve işlemlere başlıyor. Bunu Zeynep’ten saklıyor. Ona sürpriz yapmak istiyor. Zeynep, Sinan’ın avukatla ilişkisi olduğunu zannedip ondan ümidini kesmeye başlıyor. Sinan, Sude’yi alıp çiftliğe götürüyor. Zeynep, onları görünce çok mutlu oluyor. Sinan’a sarılıp onu çok sevdiğini söylüyor. Zafer, Ahmet’i öldürmek istiyor. Ancak yapamıyor.

Kefaret 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Sude’yi Geri Alabiliyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler