Ana SayfaDizilerYasak Elma 98. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı Mı? Hasan Ali Ender'le Evlenmek...

İlgili Postlar

Yasak Elma 98. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı Mı? Hasan Ali Ender’le Evlenmek Zorunda Mı Kalacak?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 98. yeni bölümüyle 15 şubat pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Hasan Ali, Şahika’yı öldüğünü anlayınca onu boğaza attırır. Feride’nin Hasan Ali’nin evinde Şahika’nın kolyesini bulmasıyla Ender, artık Şahika’nın öldürüldüğünden emin olur. Ama Şahika’yı karşısında gören Ender ile Caner, çok şaşırır. Tüm olanlar Şahika’nın oyunu çıkar. Yasak Elma 98. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Hasan Ali, Ender’le evlenmek zorunda mı kalacak?

Pazartesi Dizileri 2020

Hasan Ali Ender’le Evlenmek Zorunda Mı Kalacak?

Yasak Elma 98. bölüm 1. fragmanında; Ender, elindeki videoyla Hasan Ali’yi tehdit ediyor. Hasan Ali, ondan ne istediğini soruyor. Oda, kendi hisseleri değil onunda hisselerini istediğini söylüyor. Oda, hisseleri kendi soyadı dışında kimseye devir edemeyeceğini söylüyor. Ender’de, o zaman evleneceklerini söylüyor. Hasan Ali, Ender’le evlenecek mi?

İşte Yasak Elma 98. bölüm 1. fragmanı…

YASAK ELMA 97. BÖLÜM ÖZETİ!

Hasan Ali’nin evine davete gitmeden önce Ender ile Şahika bir plan yapar. Onun kendilerine bir şey yapamaması için Şahika, önden gider. Ender’de daha sonra Hasan Ali’nin evine gider. Ender, Hasan Ali’nin evinde Şahika’yı bulamayınca tutuşmaya başlar.

Hasan Ali, Şahika’nın öldüğünden emin olduktan sonra Sedai’den onu boğaza atmasını ister. Sedai, Şahika’yı halıya sarıp üzerine de ağırlık koyup gidip boğaza atar. Herkes, Hasan Ali’nin Ankara’da bir eskort kadınlı birlikte olduğunu konuşmaya başlar. Bu Feride’nin de kulağına gelince konuşmak için Hasan Ali’nin evine gider.

Orada, yılan şeklinde ‘Ş’ harfli bir kolye bulur. Yıldız’ın düzenlediği yemekte herkesin içinde Hasan Ali’nin sevgilisi olduğunu onun kolyesini bulduğunu ve o kadının Şahika olduğundan emin olduğunu söyler. Yıldız, tartışma büyümesin diye kolyenin kendisine ait olduğunu söyler.

Bu arada Cansu, Emir’le çıktığı yemekte Çağatay’ın Yıldız’ı aldattığını ima eder. Emir, durumu gidip Caner’e anlatır. Boğulan bir kadın cesedi bulunur. Ender, teşhis için hastaneye gider. Hasan Ali, kolyeyi bulup Ender’in evine bıraktırır.

Ender, kolyeyi bulduktan sonra Hasan Ali’nin Şahika’yı öldürdüğünden emin olup onun karşısına çıkar. Onu öldürdüğünü bildiğini söyler. Hasan Ali, tutuşmaya başlıyor. Ender ile Caner, eve gelir.

İki kardeş kara kara düşünürken Ender’in telefonuna bir görüntü gelir. Görüntüde, Hasan Ali’nin adamının halıya sarılı bir cesedi boğaza atarken görünür. Ender ile Caner, görüntüyü izledikten sonra bir ayak sesi duyar ve karşılarında Şahika’yı kanlı canlı bulurlar.

Yasak Elma 98. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Tüm Olanlar Şahika’nın Oyunu Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler