Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 82. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Züleyha Demir'in Bir Kardeşi...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 82. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Züleyha Demir’in Bir Kardeşi Olduğunu Öğreniyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 81. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Demir, Ümit’in ev aradığını öğrenip onu, Sevda hanıma aldığı konağa yerleştiriyor. Müjgan, Züleyha’nın yanına gelip Yılmaz’ın paralarının onda olduğundan emin paraları istiyor. Demir, artık Züleyha’yla hiç ilgilenmiyor ve eve her akşam geç gelmeye başlıyor. Fikret, Adnan Yaman’ın annesine yazdığı mektubu gizlice Demir’in masasına koyuyor. Mektubu okuyan Züleyha, Demir’in bir kardeşi olduğunu öğreniyor.

Perşembe Dizileri 2020

Züleyha Demir’in Bir Kardeşi Olduğunu Öğreniyor!

Bir Zamanlar Çukurova 82. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Züleyha, toplu nikah töreni için hazırlık yapıyor. Sevda, birileri konuşurken Yamanların arazilerini ekip biçtiklerini duyuyor ve Züleyha’ya haber veriyor. Züleyha, tarlaları ekenleri suç üstü yakalayıp araziden kovuyor. Adamlar Züleyha’yı pek umursamıyor. O sırada Sevda, tüfeği eline alıp onları bir güzel araziden kovuyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 81. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Behice, Yılmaz’dan hiçbir miras kalmadığını öğrenince sinir krizleri geçiriyor. Müjgan, Fekeli’yi arayamadığı için Fikret’i arıyor. Fikret, Fekeli’ye durumu anlatıp onu ikna ediyor. Fekeli, kaldıkları otele gidip Müjgan’la konuşuyor ve onları eve getiriyor. Onu, torununun hatırı için affettiğini söylüyor.

Behice, eve dönüyor. Ama evde eski hükmü kalmıyor. Müjgan, Yılmaz’ın ölmeden önce 30 milyon liralık arazisini Hünkar’a sattığını öğrenip o paranın Züleyha’da olduğunu düşünüp konuşmaya onun yanına gidiyor. Onu suçlar gibi konuşunca Züleyha, onu çiftlikten kovuyor. Daha sonra Fekeli, Züleyha ile konuşmaya gidiyor.

Züleyha, Yılmaz’ın parası olduğunu ancak nerede olduğunu bilmediğini söylüyor ve o paradan Adnan için hiçbir hak istemediğini de söylüyor. Fikret’in, Adnan Yaman’ın mezarını kırarken gören kişi Fekeli’nin yanına gidip ona gördüklerini anlatıyor. Fekeli, Fikret’le yüzleşip ölmüş bir adamdan ne istediğini soruyor.

Fikret, Adnan Yaman’ın Hünkar’ı onun elinden aldığını ve kötü biri olduğunu söyleyip lafı geçiştiriyor. Demir, akşamları eve geç gelmeye başlıyor. Züleyha, bu durumdan rahatsız olsa da ona bir şey söyleyemiyor. Demir, Züleyha’dan kendisi yerine toplantıya girmesini istiyor.

Züleyha, şirkete gidiyor ve Demir’in masasında Fikret’in gizlice bıraktığı mektubu buluyor. Açıp okuyor ve Demir’in bir kardeşi daha olduğunu öğreniyor.

Bir Zamanlar Çukurova 81. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fekeli Fikret’ten Şüphelenmeye Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler