Ana SayfaDizilerYasak Elma 96. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hasan Ali Şahika'yı Öldürüyor Mu?

İlgili Postlar

Yasak Elma 96. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hasan Ali Şahika’yı Öldürüyor Mu?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 96. yeni bölümüyle 1 şubat pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ender ile Şahika’nın, hapishaneden tanıdıkları Nurgül çat kapı evlerine gelir. İkili başlarından savmak için onu Yıldız’ın yanına gönderir. Nurgül’ün, hırsızlık yapmasıyla ortalık karışır. Çağatay, Yıldız’dan boşanma kararı alır. Durumu öğrenen Cansu, Çağatay’a destek olmak için yanına gider. Çağatay, Yıldız’ı Cansu’yla aldatır. Yasak Elma 96. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Hasan Ali, Şahika’yı öldürüyor mu?

Pazartesi Dizileri 2020

Hasan Ali Şahika’yı Öldürüyor Mu?

Yasak Elma 96. bölüm 1. fragmanında; Hasan Ali, barış yapmak istediğini söyleyip Şahika’yı evine çağırıyor. Şahika, şaraptan bir yudum aldıktan sonra fenalaşıyor. Sedayi, Şahika’nın öldüğünü söyleyince Hasan Ali, onu denize atmasını istiyor.

İşte Yasak Elma 96. bölüm 1. fragmanı…

YASAK ELMA 95. BÖLÜM ÖZETİ!

Çağatay, Yıldız’ın figüran tutup kendisini kıskandırmaya çalıştığını öğrendikten sonra araları bozulur. Nurgül, Ender’lerin evini bulup oraya gider. Onlar beş parasız olduklarını zengin olanın kendileri değil Yıldız olduğunu söyleyip Nurgül’ü onun evine gönderir.

Yıldız, Nurgül’ü karşısında görünce ne yapacağını bilemez. Aklına Zehra gelir. Zehra’dan rica edip onun evinde kalmasını sağlar. Ama Nurgül, oradan da kovulunca yine Yıldız’ın yanına gelir. Nurgül, gideceğini ama önce kendisine güzel kıyafetler alıp lüks bir restoranda onlarla yemek istediğini söyler.

Yıldız, ondan kurtulmak için teklifi kabul eder ve Ender’le Şahika’yı da alıp Nurgül’ü yemeğe çıkarırlar. Nurgül, yemekte masaya gelen kadının çantasından cüzdanını çalar. Kamera kayıtlarından cüzdanı onun aldığı ortaya çıkar ve kadının arkadaşı Hasan Ali’nin yanına gidip gelininin arkadaşının karısının cüzdanını çaldığını söyler.

Hasan Ali, eve gelip Yıldız’a çok kızar. Çağatay, babası gittikten sonra Yıldız’a artık güvenmediğini ve bu evliliği bitirmek istediğini söyler. Bir kaç ay bekledikten sonra boşanma işlemlerine başlayacağını söyler. Çağatay, gidip bir otelin barında içmeye başlar. Çağatay’dan haber alamayan Yıldız, Cansu’yu arar.

Cansu, hemen Çağatay’ı arayıp yanına gider. Öte yandan Şahika ile Ender, Hasan Ali’nin Ankara’ya gittiğini öğrenip onu bir kadınla görüntülemek için bir plan yapar. Ama Hasan Ali, onların tuzağına yine düşmez. Cansu, sarhoş olduğu için Çağatay’ı odasına çıkarır. Çağatay, sabah gözlerini açtığında Cansu’yu yatağında görür.

Yasak Elma 96. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çağatay Yıldız’ı Cansu’yla Aldatıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler