Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 36. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nare İntihar Mı Edecek?

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 36. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nare İntihar Mı Edecek?

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, 36. yeni bölümüyle 18 ocak pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Sancar, tutuklanıp hapse atılır. Davada müebbet hapis cezasıyla yargılanır. Kahraman, konağı almak için icra memurları gönderir. Halise, hastaneye kaldırılır. Güven ise, Nare’ye elinde Sancar’ı kurtaracak bir video olduğunu söyleyip ondan Akın’dan kalan tüm mirası ister. Artı onun Gediz’le evlenip en az bir yıl evli kalmalarını şart koşar. Nare, konağı geri vermesi şartıyla Sancar’ı kurtarmak için Gediz’le evlenir. Sefirin Kızı 36. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nare, intihar mı edecek?

Pazartesi Dizileri 2020

Nare İntihar Mı Edecek?

Sefirin Kızı 36. bölüm 1. fragmanında; Sancar, mahkemeye sunulan video ile serbest kalıyor. Konaktakiler de Nare’nin Gediz ile evlendiğini öğreniyor. Gediz, Nare’nin ortadan kaybolmasıyla onun intihar etmesinden korkuyor. Sancar ise, Gediz’in yanına gidip ondan bu yaptığının hesabını soruyor. Melek, annesinin kendisini bırakıp gitmesinden korkuyor.

İşte Sefirin Kızı 36. bölüm 1. fragmanı…

 

SEFİRİN KIZI 35. BÖLÜM ÖZETİ!

Sancar, Nare’nin konağı kendisini kurtarmak için verdiğini öğrenir. Ama yine de ona kızamaz. Polisler alıp Sancar’ı götürür. Sancar, olayı savcıya anlatır. Onun karısını rehin aldığını onu kurtarmak için onunla birlikte uçurumdan düştüklerini, kendisinin haftalarca hastanede tedavi gördüğünü anlatır. Savcı, onun anlattıklarının gerçek dışı olduğunu düşünür.

Nare, Melek’e Sancar’ın hapse girdiğini söyleyemez. Sancar, tutuklanmadan önce kızına bir video gönderir. Melek, onu izledikten sonra rahatlar. Güven, yüz milyon dolarlık yatırım yapma planları kurar. Kahraman, onun neye güvenerek böyle planlar yaptığını merak eder. Oda, Nare’den Akın’ın bıraktığı mirası alacağını ondan sonra Geriz ile kızının kendisi ne isterse onu yapacaklarını söyler.

Güven, Nare ile Gediz’e, Sancar’ı kurtarabilecek videoyu seyrettirir. O videoyla Sancar’ı sabaha hapisten çıkartacağını söyler. Ama karşılığında Nare’den, Akın’dan kalacak mirasın tümünü ve Gediz’le evlenip en az bir yıl evli kalmaları şartını koşar. Konak’ı boşaltmaları için icra memurları gelir. Hiçbir şeyden haberi olmayan Halise, konağının gideceğini duyunca oraya yığılıp kalır.

Halise, hastaneye kaldırılır. Artık kalbinden ameliyat olmasından başka çaresi kalmamıştır. Güven, Sancar’a bu haberi uçurur. Artı oradaki adamından Sancar’ı yaralamasını ister. Sancar, yaralanıyor ve hastaneye kaldırılır. Nare, hastaneye gidip Sancar’la vedalaşır. Sonrasında Gediz’le nikah masasına oturup evlenir. Yahya’da, Sancar’ı onun kurtardığını söylemesini ister. Sancar, ilk mahkemede serbest bırakılır. Melek, babasına koşup sarılır. Sancar’ın gözleri Nare’yi arar.

Sefirin Kızı 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nare Sancar’ı Kurtarmak İçin Gediz’le Evleniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler