Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 77. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Züleyha İle Yılmaz Bu...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 77. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Züleyha İle Yılmaz Bu Sefer Kaçmayı Başarabilecekler Mi?

Atv’nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 76 yeni bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Züleyha, son anda suya atlayıp Kerem Ali’yi ve Müjgan’ı kurtarıyor. Demir, Züleyha’yı takip ettirdiği Hayri den olanları öğreniyor. Yılmaz, bu yaptığından sonra Müjgan’ı affetmiyor. Fekeli, olanlardan Behice’yi sorumlu tutup onu kovmaktan beter ediyor. Züleyha ile Yılmaz, çocuklarını da alıp yeni bir hayat kurmak için yola çıkıyorlar. Züleyha ile Yılmaz, bu sefer kaçmayı başarabilecekler mi?

Züleyha İle Yılmaz Bu Sefer Kaçmayı Başarabilecekler Mi?

Bir Zamanlar Çukurova 77.  bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Züleyha, hiç düşünmeden Kerem Ali’yi kurtarmak için kendini dereye atıyor. Onu kurtardıktan sonra Müjgan’ı da kurtarıyor. Demir’in, Züleyha’nın peşine taktığı Hayri, olanlara gidip ona anlatıyor. Züleyha, Müjgan’ı evine bırakıyor ve kapıda onun kendisine bunu nasıl yaptığının hesabını soruyor. İçeride olan Yılmaz’da konuşulanları duyuyor.
BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 76. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?
Yılmaz, Müjgan’ın yaptıklarını öğrenince ona silahını çekip üzerine yürüyor. Züleyha onu zor sakinleştiriyor. Demir de, kapıya kadar gelip Züleyha’nın konuşmalarını duyuyor. Fekeli, Müjgan’a bu akılları Behice’nin verdiğini düşünüp onu kovmaktan beter ediyor. Aslında bu olanlardan Behice’nin haberi yoktur.
Züleyha, eve geldiğinde Demir’in peşine adam taktığını öğreniyor ve çok bozuluyor. Fikret, Yılmaz’ın tüm mal varlığını Hünkar’a sattığını öğreniyor. Gizlice İstanbul’dan biriyle konuşup olanları onu anlatıyor. Fekeli, yemekte Müjgan’la Yılmaz’ın evliliklerinin sona ermesini onayladığını açıklıyor. Kerem Ali’nin babasının yanında kalacağını, Adana’dan istediği evi alacağını oturacağını söylüyor. İsterse halası ile birlikte olabileceğini de belirtiyor.
Saniye, Sevda Hanım dan emir almak istemeyince Demir’den azar işitiyor. Züleyha ile Yılmaz buluşuyor ve Hünkar’ın mevlüdünden sonra herkesi uyutup kaçmayı planlıyorlar. Yılmaz, Kerem Ali’yi de alıp Züleyha’nın yanına gidiyor.Züleyha, mevlütten sonra herkese içinde uyku ilacı olan gül şerbeti içiriyor. herkes uyuduktan sonra da çocukları alıp Yılmaz’la buluşuyor. İki sevgili, çocuklarıyla birlikte yeni bir hayat kurmak için önce Arkara’ya, sonra uçakla Almanya’ya gitmek için yola çıkıyor.

Bir Zamanlar Çukurova 76. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha İle Yılmaz Sonunda Kavuşuyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler