Ana SayfaDizilerBabil 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Süleyman Yine İrfan'ın Tuzağına Düşüyor!

İlgili Postlar

Babil 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Süleyman Yine İrfan’ın Tuzağına Düşüyor!

Star Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Babil, 19. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; İlay, evini satıp İrfan’ın yanına geliyor. Onun parası olmadığını duyunca tutuşmaya başlıyor ve İrfan’ın oyununa geldiğini anlayıp orayı terk ediyor. İrfan ile Nihal, o geceyi birlikte geçiriyor. Beş parasız kalan Süleyman, İrfan’ın elini öpmek zorunda kalıyor. İrfan, ona emniyetten aldığı bir çanta dolusu para veriyor. Süleyman, Özkan’a olan borcunu o paralarla ödemek için onun yanına gidiyor. O sırada emniyet oraya baskın yapıyor. Süleyman, yine İrfan’ın tuzağına düşüyor.

Cuma Dizileri 2020

Süleyman Yine İrfan’ın Tuzağına Düşüyor!

Babil 20. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İlay, Süleyman’ın battığını, İrfan’ın da onun gücüne sahip olduğunu zannedip hiç düşünmeden İrfan’ın yanına geliyor. İrfan, İlay’a parasının olmadığını uzaklara gidip hayatlarını kurabileceklerini söylüyor. İlay, onun parası olmadığını duyunca tutuşmaya başlıyor. O anda İrfan’ın tuzağına düştüğünü anlıyor ve gözyaşları içinde orayı terk ediyor. Nihal’de, dışarıda onları birlikte zannedip göz yaşı döküyor.

BABİL 19. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

İlay’ın ağlayarak çıktığını gören Nihal, ne olduğunu anlayamadan İrfan, yanında beliriyor ve ona gizlenmekte başarısız olduğunu söylüyor. İrfan, Nihal’i ikna ediyor. İkili o geceyi birlikte geçiriyor. Nihal, İrfan’a Cihan’dan gelen mesajı okuyunca orayı terk ediyor. Gidip komisere İrfan’a yardım ettiğini itiraf ediyor.

Süleyman, Özkan’a gidip ondan borç para istiyor. Özkan, paraları ona veriyor. Ancak iki gün içerisinde verdiği parayı istediğini söylüyor. Süleyman o parayla borçlarını veriyor. İki gün dolunca Kudret’ten para istemek için onun yanına gidiyor. Ancak onun koltuğunda İrfan’ı görüyor. İrfan, emniyetten aldığı seri numaraları alınmış bir çanta dolusu parayı ona vereceğini söylüyor. Ama önce elini uzatıp öpmesini istiyor.

Süleyman, İrfan’ın elini öpüyor. Hakan, o anları görüyor ve babasına çok öfkeleniyor. Cihan’ın peşine Süleyman’la Egemen düşüyor. Süleyman, Cihan’ı paralarla kaçarken vurup öldürüyor. Kendisi yenine de adamını emniyete gönderip cinayeti üstlenmesini istiyor. Süleyman’le Egemen, paraları vermek üzere Özkan’ın yanına gidiyor. O sırada emniyet oraya baskın yapıyor.

Babil 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Süleyman İrfan’ın Elini Öpecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler