Ana SayfaDizilerMaria İle Mustafa 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mustafa Eda'yı Da Mı...

İlgili Postlar

Maria İle Mustafa 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mustafa Eda’yı Da Mı Eve Getirecek?

Atv’nin sevilen dizisi Maria ile Mustafa, 11. yeni bölümüyle 15 kasım pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Mustafa, Maria’dan bir şans daha istier. Eda’nın yaşadığını öğrenen Mustafa, Galip’i bulup ona yaptıklarının hesabını sorar. Galip, Mustafa’ya kendisini öldürmesi için yalvarır. Şuhayip’in hamile olan sevgilisi ona sırtını mı dönecek? Maria İle Mustafa 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Mustafa, Eda’yı da mı eve getirecek?

Pazar Dizileri 2020

Mustafa Eda’yı Da Mı Eve Getirecek?

Maria ile Mustafa 11. bölüm 2. fragmanında; Mustafa, Eda’nın yaşadığını öğrenip onu bulunduğu ortamdan alıp arabaya bindiriyor. Galip, Gonca’ya Eda’yı Mustafa’ya verdiğinin hesabının soruyor. Şuayip’in başka bir kadından oğlu oluyor. Onu öğrenen karısı ortalığı ayağa kaldırıyor. Kudret, Nadire’yi bulmak için Halil’in kapısına dayanıyor.

İşte Maria ile Mustafa 11. bölüm 2. fragmanı…

 

MARİA İLE MUSTAFA 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Müjdat, Melek’in babasının kendisi olduğunu söyledikten sonra Mustafa, büyük hayal kırıklığına uğrar. Maria’nın da bu durumu bilip kendisinden gizlediğini öğrenince iyice sinirlenir. Kudret, Gonca’yı yaka paça kapının önüne koyar. Müjdat, Gonca’dan hesap sormak için onu uçurumun kenarına götürür. Gonca, kendisini korumaya çalışırken Müjdat’ı uçurumdan aşağı iter.

Kudret, Maria’yı yanına çağırıp karnındaki bebeği doğurduktan sonra konaktan çekip gitmesini söyler. Nisan’a aşık olan Rüzgar, konağa gelir. Peşinden Halil gelir ve onun konuşmasına engel olmaya çalışır. Ama Rüzgar, Nadire’ye, Halil’in katilinin Nihat değil Galip olduğunu söyler. Nadire, duyar duymaz konaktan çıkıp Galip’i öldürmek için onun peşine düşer. Galip’i bulan Nadire, Galip’e silahını çeker. Halil, ona engel olmaya çalışır. Ama başaramaz. Nadire Galip’i vurur.

Maria, Mustafa ile konuşup Gonca’nın kendisinden iki gün süre istediğini, onu bulup hastaneye götürdüğünü anlatır. Ama Mustafa, Maria’yla Gonca’nın kendisinin arkasından iş çevirdikleri için ona artık güvenmediğini söyler. Halil, Nadire’ye aşkını ilan eder ve onu artık kimsenin kendisinden alamayacağını söyler.

Gonca’nın babası konağa gidip, Kudret’ten Melek’i almak ister. Ama Kudret, Melek’i vermez. İclal, Şuayip’in kendisini aldattığını anlar. Onu takip edip onu hamile bir kadınla birlikte onu yakalar. Galip, yaralı halde yanına gelen Gonca’ya Eda’nın yaşadığını söyler. Gonca, Eda’nın yanına gidip kendisini beklemesini geleceğini söyler. Mustafa’ya Eda’nın kolyesini gönderir ve onun ölmediğini anlamasını sağlar. Paketi alan Mustafa, oradaki adrese gider.

Maria İle Mustafa 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mustafa İki Aşk Arasında Mı Kalacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler