Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova Dizisine Bomba Transfer

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova Dizisine Bomba Transfer

Ekranların sevilen yapımlarından olan Bir Zamanlar Çukurova dizisine yeni bir isim katılıyor. Kadrosunda Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Uğur Güneş’in yer aldığı ekranların sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’ya bomba bir isim daha katıldı. Detaylar haberimizde….

Hilal Altınbilek Kimdir?

Bir Zamanlar Çukurova Dizisine Yeni İsim

Son olarak Vahide Perçin’in diziden ayrılması ile dengeler değişmişti. Sevilen dizinin kadrosuna genç oyuncu Hande Soral dahil oluyor. Soral’ın diziye başrol olarak katılıyor. Önümüzdeki bölümlerde dizinin nasıl gelişme göstereceği merak konusu.

Hande Soral 2017 yılında Kuzey Yıldızı dizisinde rol alan İsmail Demirci ile evlenmişti. Oyuncu dizi çekimleri için yakın zamanda Adana’ya gidiyor.

 Bir Zamanlar Çukurova 72. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha Yılmaz’a Artık Gidebileceklerini Söylüyor!

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölümde Neler Oldu?

Hünkar’ın cenazesi adeta sevgi seli oluyor. Sevda’nın cinayet suçundan tutuklanmasından sonra, ne Züleyha nede, Demir, onun öyle bir şey yaptığına itibar etmiyor. Ancak, arama sonucunda Hünkar’ın mücevherleri Sevda’nın evinde bulunuyor. Demir, annesinin mücevherlerini Sevda’nın evinde bulunduğunu öğrenince şüpheye düşüyor. Sevda, bu duruma çok içerliyor.

Mahkemeye çıkan Sevda, Hünkar’ın ölüm saatinde yaptığı telefon görüşmeleri, bakkaldan ettiği sipariş sayesinde aklanıyor ve serbest bırakılıyor. Demir. ondan çok özür diliyor. Ancak Sevda, onun nasıl kendisinin katil olduğuna inandığını kabul edemiyor. Müjgan, Sevda’nın tutukladığını duyunca hemen halasını tren istasyonunda bulup eve getiriyor.

Züleyha Demir’i, odasına koymuyor. Ona bedeninin ve ruhunun başka birine ait olduğunu bildiğini söylüyor. Demir, ona kendisini bırakmaması için gözyaşı döküyor. Sevda aklandıktan sonra Züleyha, Hünkar’ı Behice’nin öldürdüğünden emin oluyor. Onu şehir kulübünde bulup herkesin içinde annesinin katili olduğunu, hürriyetinin tadını çıkarmasını söylüyor. Fekeli, konuşulanları duyuyor ve Züleyha’nın haklı olabileceğini düşünüyor.

Eve gelince Behice’ye İstanbul’a gitmesinin daha doğru olabileceğini söylüyor. Oda Fekeli’yi, Züleyha’ya inanmakla suçluyor. Fekeli, eğer Züleyha’ya inansaydı onun yaşamayacağını söylüyor. Behice, valizlerini toplayıp hava alanına gidiyor. Orada valizini dağıtıp bir ormana gidiyor. Orada tuttuğu adamdan kendisini dövmesini istiyor. Sonra da ondan, kendisini omuzundan vurmasını istiyor. Adam Behice’yi, dövüyor ve tam onun istediği gibi silahı doğrulttuğu sırada bir köpek gelip adamın elini ısırıyor. O sırada silah da patlıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler