Ana SayfaDizilerDefne Samyeli'nin Yeni Dizisinin Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Defne Samyeli’nin Yeni Dizisinin Fragmanı Yayınlandı!

Defne Samyeli’nin yeni dizisi Sol Yanım’ın fragmanı yayımlandı. Eski haber spikeri Defne Samyeli yeni bir dizi ile ekranlara geliyor. Daha önce Kurtlar Vadisi Pusu, Hekimoğlu ve İstanbullu Gelin dizilerinde de rol alan oyuncunun yeni dizisinin fragmanı yayınlandı. Detaylar haberimizin devamında…

Defne Samyeli kimdir?

Defne Samyeli Asena Karakteri ile Dönüyor

Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin’in rol aldığı, yapımcılığını BKM’nin üstlendiği Star Tv’nin yeni dizisi Sol Yanım’ın 2. fragmanı yayınlandı. Defne Samyeli’nin hayat verdiği Asena karakteri dikkatleri üzerine çekti.

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği dizinin yönetmenliğini Serdar Gözelekli üstlenirken, senaryosunu ise Melis Civelek kaleme alıyor.

Defne Samyeli’nin kardeşi Sühan Samyeli Suçlamalarda Bulundu!

Sol Yanım Dizinin Konusu

Dizide başrolleri Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli, Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut, Taner Rumeli paylaşıyor.

Dizide zenginliğin en üst seviyesini yaşayan anne ve kızın eski hayatlarının yıkılması ile birlikte küçük ve fakir bir mahallede yaşamalarını konu alacak.

Asena İhsan Kutlusay ile evlenerek arzuladığı zengin ve lüks hayata kavuşan ve önceki mütevazı mahalle köklerini reddeden dizinin en dikkat çekici karakteri. Defne Samyeli canlandırdığı Asena karakteri ile ekranlara iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Asena Kutlusay, güzelliği ve gardırobuyla olduğu kadar, hırsı ve entrikaları ile de çok konuşulacak.

Mustafa Sandal Defne Samyeli’den Özür Diledi

Serra genç ve kendi ayakları üzerinde duran, annesinin bakımını üstlenmiş bir karakter. Serra’nın yolu varlıklı Kutlusoy ailesinin veliahtı Selim ile kesişecek. Serra’nın Kutlusoy ailesi ile olan bağı Selim ile tanıştıktan sonra ortaya çıkacak ve bir bir sır perdeleri aralanacak.

Sol Yanım Dizisinin Yayınlanan 2. Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=dNnYM74Jp_8

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler