Ana SayfaÜnlülerİbrahim Çelikkol'un Sosyal Medyayı Sallayan O Paylaşımı...

İlgili Postlar

İbrahim Çelikkol’un Sosyal Medyayı Sallayan O Paylaşımı…

En son bir gazeteye verdiği ropörtajında “Aslında bütün hayallerim, isteklerim sonunda basketbola çıkıyordu, şimdi ise bambaşka” itirafıyla olay yaratan, Doğduğun Ev Kaderindir’in dizi oyuncusu İbrahim Çelikkol, şimdi ise sosyal medya hesabından son yayınladığı pozu ile olay oldu. 100 bini geçen son poza beğenenlerden iki ünlü isim ise tüm dikkatleri çekti. Detaylar Haberimizde..

İbrahim Çelikkol’un Sosyal Medyayı Sallayan O Paylaşımı…

Ekranların beğenilen son dizilerinden Doğduğun Ev Kaderindir’in başarılı oyuncusu İbrahim Çelikkol sosyal medya sayfası olan Instagram’da bomba olan bir paylaşıma imzasını atıverdi. Sık sık ailesi ile de paylaşımlar yapan yakışıklı oyuncu bir moda çekiminde yapılan siyah-beyaz pozunu yayınladı. O poz oyuncunun takipçileri başta olmak üzere dizilerindeki partnerleri Demet Özdemir ve Birce Akalay’dan da tepki alarak resmen beğeni yağmuruna tutuldu.

Eski Ve Yeni Partnerleride Çok Beğendi…

Önceki dizisi olan Siyah Beyaz Aşk’dan Ferhat karakterini hayat veren yakışıklı oyuncu aynı dizideki Aslı karakterine can veren eks partneri Birce Akalay tarafından da her zaman ilgi ile takip ediliyor.

Oyuncunun şu sıralar revaşta olan son dizisi Doğduğun Ev Kaderindir’de Zeynep karakterine can veren güzel oyuncu Demet Özdemir de yakışıklı oyuncunun paylaşımlara beğeni ve yorumda bulunuyor.

Yaptıkları işlerle her zaman başarı sağlayan yetenekli oyuncular birbirlerinin sosyal medya paylaşımlarını hiç es geçmiyor.

İşte İbrahim Çelikkol’un Sosyal Medyayı Sallayan O Pozu;

İbrahim Çelikkol Sosyal Medyayı Sallayan O Pozu
İbrahim Çelikkol Sosyal Medyayı Sallayan O Pozu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler