Ana SayfaDedikoduİbrahim Çelikkol Karakolluk Oldu!

İlgili Postlar

İbrahim Çelikkol Karakolluk Oldu!

Yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol, arkadaşlarıyla gittiği eğlence mekanında bir kişiye saldırdı. Çelikkol, bir kişinin elmacık kemiğini kırdığı gerekçesiyle geceyi karakolda geçirdi. Çıkan kavgayı ise Ula belediye başkanının oğlu ayırdı.

İbrahim Çelikkol Kimdir ?

Oyuncu arkadaşlarıyla gittiği eğlence mekanında kavga etti. Tatilini Muğla Akyaka’da yapan oyuncu, gürültü yaptıkları gerekçesiyle kendisini uyaran işletmeciyi 6 arkadaşıyla birlikte dövdü.

Tekme Tokat Kavga Çıktı

Alınan bilgilere göre Bahadır Kılınç ruhsatsız olduğu için kapalı olan restoranının önünde otuyordu. Yan restoranda aralarında İbrahim Çelikkol ‘un da bulunduğu grubu, gürültü yaptıkları gerekçesiyle uyardı. Çelikkol ve beraber olduğu arkadaşları Kılınç’ı tekme tokat dövdü.

İbrahim Çelikkol Fiziğiyle Sosyal Medyayı Salladı!

Belediye Başkanının Oğlu Kurtardı

Olaylar esnasında olaya yakın olan Ula Belediye Başkanı’nın oğlu tarafından dayakçı gurubun elinden kurtarılan Bahadır Kılınç, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kılıç’ın elmacık kemiği kırıldığı ve burun kemiğinde de çatladığı tespit edildi. Çelikkol ve beraberindekiler Kılınç’ın şikayeti üzerine jandarma tarafından gözaltında alındı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler