Ana SayfaÜnlülerİbrahim Çelikkol 'dan Samimi Röportaj

İlgili Postlar

İbrahim Çelikkol ‘dan Samimi Röportaj

Şu sıralar Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi karakteri ile ekranlarda gördüğümüz İbrahim Çelikkol bir gazeteye verdiği röportajda “Aslında benim kafamdaki hayat planı bambaşkaydı. Bütün hayallerim, isteklerim sonunda basketbola çıkıyordu” dedi. Sevilen oyuncunun gazeteye verdiği röportajın detayları haberimizin devamında…

İbrahim Çelikkol kimdir?

Benim Kafamdaki Hayat Planı Bambaşkaydı

Kocaelispor, OyakRenault’da ve genç milli takımda 15 yıl basketbol oynayan ve ardından oyunculuğa geçiş yapan Çelikkol hayatındaki bu manevrayı şu şekilde açıkladı;

“Aslında benim kafamdaki hayat planı bambaşkaydı. Bütün hayallerim, isteklerim sonunda basketbola çıkıyordu. Ama hayatta hiçbir şey planladığınız gibi gitmiyor. Bahsettiğimiz yıllarda şöhret nedir ve ne kadar cezbedicidir çok da farkında değildim açıkçası. Benimki bir dönüm noktasıydı. Bir sakatlık geçirdim. Ve bu olay sonrasında oyumu oyunculuktan yana kullandım.”

Çalışmadığı bir günü ailesiyle geçirdiğini söyleyen oyuncu “Günlük hayatımızda şehrin kaosunda kayboluyoruz ve bunu fark edemiyoruz bile. Ben bunu fark edip fırsat buldukça doğaya saklanıyorum. Doğada bana iyi gelen bir şeyler var. Kendimi dinleyebiliyorum” diyerek sözlerine devam etti.

İbrahim Çelikkol İle Kerem Bürsin İkilisi Şimdiden Çok Sevildi!

İbrahim Çelikkol: Şimdilerde Daha Merhametli Biriyim

9 aylık oğlu Ali’yi ilk kucağına aldığında tarifsiz duygular yaşadığını dile getiren Çelikkol baba olmayı şu cümlelerle tarif etti;

“Baba olmak çok kutsal bir şeymiş. Ben de buna layık olmaya çalışıyorum. Onun büyüdüğüne anbean şahit olurken ben de büyüyor, değişiyor ve dönüşüyorum. Şimdilerde daha merhametli, daha huzurlu ve daha özenli biriyim.”

Oyuncu ekranda hep uzun soluklu işlerde oynamasının sırrını paylaştı. “Deneyimlerimi, canlandırdığım karakterlere en gerçek halleriyle aktarmaya çalışıyorum. Karşılığını bu şekilde alıyor olmak gurur verici. İnsanların takdirini kazanmak ve sevilmek önemli bir motivasyon kaynağı. Fakat bunun yanında işinizi iyi yaptığınıza inanmanız da gerekiyor. Bunun için çalışmak, çalışmak, çalışmak… İstediğiniz şey için durmadan çalışmak gerekiyor” dedi.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde canlandırdığı Mehdi karakterinin babacan tavrı, erken yaşta babasını kaybettiği için ailesinin babası rolünde olmasını kendine benzeten oyuncu rol arkadaşı Demet Özdemir ile çalıştığı için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler