Ana SayfaDizilerÇocukluk 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşegül Mahir'in 99 Çocuk Meselesini Araştırıyor!

İlgili Postlar

Çocukluk 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşegül Mahir’in 99 Çocuk Meselesini Araştırıyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen yeni dizisi Çocukluk, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kurumdan, koruyucu aileye verilen Kader, üstü başı boya içinde yuvaya geliyor. Verdikleri ailenin kendisine bunları yaptığını anlatan Kader’e Mahir inanmıyor. Arkadaşları tarafından dışlanan Kader, onlar yüzünden hırsızlık yapıyor. Sonra korkup pavyon çalıştıran annesinin yapına gidiyor. Mahir onu, çalıştırılmak üzereyken kurtarıp yuvaya getiriyor. Mavi, Mahir’in Gülay’a karşı ilgisini kıskanıyor. Gülay’ın yanına gidip Mahir’in kızı olduğunu söylüyor. Çocukluk 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ayşegül, Mahir’in 99 çocuk meselesini merak edip araştırıyor.

 Cuma Dizileri 2020

Ayşegül Mahir’in 99 Çocuk Meselesini Araştırıyor!

Çocukluk 5. bölüm 1. fragmanında; Mavi Mahir’e, diğer çocukların anne ve babasının belli olduğunu, kendi ailesinin kim olduğunu soruyor. Oda, onu kendisinin büyüttüğünü söyleyip kestirip atıyor. Yuvadaki diğer çocuklar Mavi’nin Mahir’in çocuğu olabileceğini düşünmeye başlıyor. Ayşegül ise, Haydut’a Mahir beyin 99 çocuk meselesini ve onun büyük günahının ne olduğunu, kime karşı işlediğini bildiğini anlıyor.

İşte Çocukluk 5. bölüm 1. fragmanı….

ÇOCUKLUK 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kader, başından aşağı boya dökülmüş bir vaziyette yuvaya geliyor. Mahir, onun koruyucu aileden kaçmak yuvaya dönmek için yalan söylediğini zannediyor, Kader, kızlara durumu anlatıyor. Okulda, herkesin kendisini tek gözlü olduğu için dalga geçip arkadaş olmak istemediğini, sınıftan yakışıklı bir arkadaşının kendisini beğendiğini söylediğini, kendisinin de inanıp onunla konuşmak için bahçeye çıktığını ve gencin kendisine gözlerini yummasını istediği anda başından boya döküp dalga geçtiklerini anlatıyor.

Mahir ile Ayşegül, ertesi gün Kader’in koruyucu ailesine gidiyor. Kadın tüm olanları yalanlıyor. Ama kadının kendi öz kızı kapıdan, tek göz diye bağırarak içeri giriyor. Mahir bey, kadına Kader’in en sevdiği sütlacı yaparsa aralarının düzeltebileceğini söylüyor. Kadın da yapacağını söylüyor. O zaman Mahir bey, Kader’in süte alerjisi olduğunu bile bilmediklerini onu, evde hizmetçi yerine kullandıklarını anlıyor.

Yine aynı arkadaşları Kader’i yanlarına almak için ondan, bakkaldan bira çalmasını istiyor. Ama Kader, yakalanıyor. Polise verilmekten korkan Kader, pavyon çalıştıran annesinin yanına gidiyor. Annesi Kader’i orada çalıştırmak istiyor. Mahir, son anda onu o bataktan kurtarıyor. Mavi ise, Mahir’in börekçi Gülay’a aşık olduğunu anlayıp, kadının yanına gidip Mahir’in kızı olduğunu söylüyor. Gülay, neye uğradığını şaşırıyor. Kader ise, ertesi gün Gülay’ın eleman aradığını görüp orada çalışmak için onunla anlaşıyor.

Çocukluk 4. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Mahir İle Ayşegül Kader’i Bulabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler