Ana SayfaDizilerMasterChef'te Elenen Yarışmacı İfşa mı Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef’te Elenen Yarışmacı İfşa mı Oldu?

En çok izlenen yarışma programı MasterChef’te elenen yarışmacı ifşa mı oldu? 11. haftanın geride kaldığı yarışmada kıyasıya mücadele devam ediyor. Elenen yarışmacıların ardından kişi sayılarının da azalmasıyla takımların işi iyice zorlaşıyor. Her pazar günü yarışmaya veda eden ismin belli olduğu yarışmada bu hafta elenen isim ifşa oldu. Detaylar haberimizin devamında…

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

Masterchef’te 11. Haftanın Eleneni Kim Oldu?

11. haftada mavi takımın kaptanı Özgül olurken kırmızı takımın kaptanı Tanya oldu. İki dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takımdan Tanya, Serhat, Barbaros ve Furkan eleme potasına giderken Mavi takımdan Eray ve Uğur eleme potasına gitti.

masterchef

Bu haftanın eleneni sosyal medyada yapılan paylaşım yüzünden ifşa oldu. Tanya’nın babası Alkan Kilityalı, sosyal medya hesabından kızının fotoğraflarını yayınlayarak, “Olsun be güzelim 100.000 kişi içinden son 12’ye kalmak bizim için büyük bir gururdu. Kalbimizdesin sen bizim gururumuzsun, sen bizim gerçek şampiyonumuzsun” cümlelerini kullandı.

MasterChef 11. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tanya Kilityalı yarışmaya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden katılmıştır. 26 yaşında olan Tanya, Doğu Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesinden mezun olmuştur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler