Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sancar Nare'yi Kurtarmak İçin Kendisini...

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sancar Nare’yi Kurtarmak İçin Kendisini Feda Ediyor!

Star Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Sefirin Kızı, 25. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sancar Gediz’e, Nare’yi alamadığını kendisi şüphenin kurbanı olduğunu, ondan da kibrinin kurbanı olmamasını ister. Melek, mahkemenin sonucunda babasının kendisinden vazgeçtiğini düşünüp ondan kaçar. Nare, hava limanında Sancar’la vedalaşır. Konaktakiler, Nare’ye yaptığı haksızlığı anlar, Başta Sancar’ın annesi ondan gitmesini istemese de bir çare olamadığını anlar. Sancar, Nare ve Melek ile, son kez kucaklaşır. Sefirin Kızı 25. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sancar, Nare’yi kurtarmak için kendisini feda ediyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Sancar Nare’yi Kurtarmak İçin Kendisini Feda Ediyor!

Sefirin Kızı 25. bölüm 2. fragmanında; Nare, Sancar’ın Akın’ı uçurumdan atacağını duyunca hava alanından geri döner. Geniz, Menekşe’ye Sancar’ın onu boşamaması için akıl veriyor. Sancar, Gülsin’e kızını öldürmeye çalışan kim olduğunu sorar. Oda Menekşe’nin istimi verir. Sancnar, Kahraman’ı vuruyor. Akın ile kavga ederken araya Nare giriyor. Sancar, Nare’yi çekip kendisi Akın’la birlikte uçurumdan aşağı düşüyor.

İşte Sefirin Kızı 25. bölüm 2. fragmanı….

SEFİRİN KIZI 24. BÖLÜM ÖZETİ!

Sancar ile Nare, Melek’i baygın halde bulunca onu kucaklarına alıp koşar. Menekşe ise, Akın’ı evden nasıl çıkartmanın derdine düşer. Hemen, ahaliye birilerinin korumaları bayılttığını ve Melek’in fenalaştığını haykırır. Bu arada Kahraman’a kaş göz edip yanına gelmesini sağlar. Onlara Akın’ı Gülsiye’nin gördüğünü ve çıkmaya çalışırken onu bayılttığını söyler.

Akın’ı, Kahraman oradan çıkartır. Hastaneye kaldırılan Melek’in kalbi durur. Onun hayata dönmesi için Sancar, eğer kızı hayata dönerse, onun hayatta olmasından başka bir şey istemeyeceğini ve Nare’nin onunla yurt dışına gitmesine izin vereceği adağında bulunur. Melek, tekrar hayata döner. Mahkeme günü geldiğinde Nare, Sancar’ın Melek’in velayetini alıp almaması konusunda şüphe duyar.

Sonrasında, Sancar’ın Yahya ile sahte videosunu yalanlayacağını öğrenip rahatlar. Mahkeme olur ve Melek’in velayeti Nare’ye verilir. Sancar, Gediz’in elindeki Akın’ı alıp, uçuruma çıkarır. Onu uçurumun en üstüne çıkarıp, onca insanın hayatını mahvetmesinin cezasını çekmesini istediğini söyler.

Sefirin Kızı 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nare Kızını Da Alıp Gidiyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler