Ana SayfaDizilerZümrütüanka 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Abbas Zümrüt'e Ne Yapacak?

İlgili Postlar

Zümrütüanka 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Abbas Zümrüt’e Ne Yapacak?

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Zümrütüanka, 15. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zümrüt’le Cihan’ı beraber gören Serhat, onu oradan kovuyor. Zümrüt’ü kaybetmemek için Deniz’e, boşanma davası açıyor. Ama Deniz. gelip Zümrüt’le konuşup ondan konağa geri dönmemesini istiyor. Abbas, tutuklu olarak yargılanıyor. Ama bir fırsatını bulup hapisten çıkıyor. İlk işi Serhat’ın kızını kaçırtmak oluyor. Serhat, annesi ve diğer ağabeylerini öldürenin Abbas olduğunu anlıyor. Zümrüt, Işık’ı bulmak isterken Abbas’ın tuzağına düşüyor. Abbas, Zümrüt’e ne yapacak?

Cumartesi Dizileri 2020

Abbas Zümrüt’e Ne Yapacak?

Zümrütüanka 16. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Cihan, Zümrüt’ün çok güzel bir kalbi olduğunu anlıyor ve onunla konuştuktan sonra Işık’ın davasından vazgeçiyor. Onunla konuşmak için evine gittiğinde Serhat geliyor ve Zümrüt’ü, Cihan’la görünce çok kıskanıyor. Zümrüt’ü, kaybetmek istemeyen Serhat, hemen Deniz’e boşanma davası açıyor. Ama Deniz, pek de boşanmaya yanaşmıyor.

ZÜMRÜTÜANKA 15. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Abbas, mahkemeye çıkıyor ve tutulu yargılanmak üzere hapse atılıyor. Orada, türlü eziyetler görüyor. Bir yolunu bulup oradan tutuksuz yargılanmak üzere çıkmayı başarıyor. Serhat, babaannesine amcasının, annesinin katili olduğunu ve onun diğer oğullarının da katili olduğunu söylüyor. Azimet, gelinini ve Zümrüt’ü öldürmek için Abbas ile birlikte hareket etmişti. Ama diğer oğullarının ölümünün onun yaptığını duyunca pek inanmak istemiyor.

Cihan, Zümrüt’ün babasının kaybolduğun öğrenip araştırmaya başlıyor ve onun bir adam tarafından tutulduğunu öğreniyor. Onu almak için Zümrüt’le beraber oraya gidiyor. Serhat’ta, Zümrüt’ün Cihan’la bir yere gittiğini öğrenip peşlerine düşüyor. O adamın elinden Zümrüt’ün babasını kurtarıyor. Ancak, bıçaklanarak yaralanıyor. O kişi, Abbas’ın iş birlikçisi çıkıyor.

Abbas, Işık’ı kaçırtıyor. Cihan ve Serhat, Işık’ı bulmak için adamın yerini buluyuor. Zümrüt’de peşlerinden gidiyor. Serhat,. kızını kurtarıyor. Işık, iki babasını yanında görünce, kendisinin iki kahraman babasının kurtardığını söyleyip mutlu oluyor. Zümrüt, Işık’ı ararken, Abbas’ı karşısında görüyor. Abbas, ona bakıp,’Nerede kalmiştık?’ diyor. Köşeye sıkışan Zümrüt’ü kim kurtaracak?

Zümrütüanka 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zümrüt İle Işık’ın Hayatı Tehlikeye Giriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler