Ana SayfaDizilerMucize Doktor 33. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Doruk Ali'yi Yanlış Yönlendirince Nazlı'nın...

İlgili Postlar

Mucize Doktor 33. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Doruk Ali’yi Yanlış Yönlendirince Nazlı’nın Kalbi Kırılıyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Mucize Doktor, 33. yeni bölümüyle yarın akşam ekranda olacak. Dizinin yeni bölümünde; Ali’nin davası onun aleyhinde sonuçlanır. Adil hoca, otopsinin tekrarlanmasını talep eder. Tanju ise, taşın altına elini atan Adil hocanın suçlu duruma düşmesine izin vermeyeceğini açıklar. Ali ortadan kaybolur. Beliz ile Ferman, onu Kıcılcım’ın bebeğinin yanında bulur. Mucize Doktor 33. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Doruk, Ali’yi yanlış yönlendirince Nazlı’nın kalbi kırılıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Doruk Ali’yi Yanlış Yönlendirince Nazlı’nın Kalbi Kırılıyor!

Mucize Doktor 33. bölüm 2. fragmanında; Tanju hoca, Ferda’yı hastaneye konuk cerrah olarak alıyor. Ferman ile Ferda’yı, büyük bir yarışa soruyor. İkiliyi rakip iki ekip olarak karşı karşıya getiren Tanju, teşhis ve tedaviyi önce yapanın kazanacağını söylüyor. Bakalım bu yarışta kim galip gelecek? Doruk, Ali’yi yanlış yönlendiriyor. Ali, Nazlı’yı mutlu etmek isterken onu üzüyor.

İşte Mucize Doktor 33. bölüm 2. fragmanı….

MUCİZE DOKTOR 32. BÖLÜM ÖZETİ! 

Ali, Kıvılcım’ın bebeğini alabilmek için işinden istifa eder. Ama Ferman’ın ısrarı ve onu kaybetmek istemeyen Beriz, bebeği sahiplenir. Adil hoca, ameliyattan sonra uyanır. Ancak bir tarafı felç kalır. Ferman, Adil hocayı kurtarmak için beynine elektro şok uygulamaları gerektiğini söyler.

Tanju ise, kendisinin yeni baş hekim olduğunu, Adil hocanın hastalanmadan önce istifasını verdiğini onlara hatırlatır. Ferda, bir türlü babasıyla yakınlaşamaz. Hep onun kendisini değil başkalarını sevdiğini düşünür ve oradan bir an evvel gitmek ister. Ali, durumu öğrenip Adil hocayı, ambulansa koyup Ferda’nın hava limanına gideceği taksinin önünü çevirir.

Ferman, Beliz’i ikna eder ve bebeğe sahip çıkarlar. Beliz, bebeğe bakıp ona nasıl anne olacağını düşünürken, Ferman bunu birlikte başaracaklarını söyler. Ferda ile Adil hoca, geçmişleriyle yüzleşir. Adil, neden Ferda’dan ayrı kalmak zorunda kaldığını ona anlatır. Ferda, ona bir kere de olsa şans vermek istendiğini söyler.

Ali ile Nazlı’nın arası, Kıvılcım’ın bebeği yüzünden açılır. Nazlı, Ali’ye çok kızmasına rağmen onun kapısının önüne ellerinde balonlarla gelmesinden sonra dayanamayıp onunla barışır. Ali, Nazlı’nin kendisine aldığı hediyeyi kabul edip ona çok güzel bir piknik sofrası hazırlar.

Mucize Doktor 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Adil Hoca Ali’nin Hapse Girmesini İstemiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler