Ana SayfaDizilerZümrütüanka 10. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Zümrüt Kazada Hayatını Mı Kaybediyor?

İlgili Postlar

Zümrütüanka 10. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Zümrüt Kazada Hayatını Mı Kaybediyor?

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizilerinden Zümrütüanka yeni sezon ilk bölümüyle 12 eylül cumartesi günü ekrana gelecek. Zümrütüanka’nın yeni sezonunda usta oyuncu İsmail Hacıoğlu ve en son Kadın dizisinde oynayan Gökçe Eyüpoğlu dizinin kadrosuna dahil oldu. Zümrütüanka 10. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde Zümrüt, kaza geçiriyordu. Zümrüt, kazada hayatını mı kaybediyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Zümrüt Kazada Hayatını Mı Kaybediyor?

Zümrütüanka 10. bölüm 3. fragmanında; Kazada yaralanan Zümrüt, hastaneye kaldırılıyor. Serhat, kaza yerine gidiyor ve Zümrüt’ü kanlar içinde görüyor. Doktorlar tüm uğraşlara rağmen Zümrüt’ü kurtaramıyor. Serhat ise, Zümrüt’ün başında kendisini bırakmaması için feryat ediyor. Kötü haberi Zümrüt’ün annesi ve kardeşi de alıyor. Ölüm saati yazılan Zümrüt, tekrar hayata dönebilecek mi?

İşte Zümrütüanka 10. bölüm 3. fragmanı….

ZÜMRÜTÜANKA 9. SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Azimet, oğluyla torununu sağ salim görünce mutluluktan havalara uçurar. Serhat, Hamit’i bulup kafasına silahını dayar. Ona eğer yeğeninin kılına zarar gelirse onu gerçekten öldüreceğini söyleyip Hamit’in canını bağışlar. Zümrüt, Sühandan’ın yanına gidip onun zor durumda olduğunu görür. Serhat’ın içeceğine uyku ilacı koyan Zümrüt, onu bayılttıktan sonra bir yere gitmesin diye elini ayağını bağlar.

Sonra İhsan’la birlikte Sühandan’ı kaçırmaya Özgüçler konağına gider. Zümrüt, Hamit’in annesini oyalarken İhsan Sühandan’ı kaçırmaya uğraşır. Ama Zümrüt, İhsan ve Sühandan, Özgüçlere yakalanıp mahsene kapatılır. Serhat, kendisine gelir gelmez amcasıyla birlikte Özgüçler konağını basar. Hamit, Serhat’a verdiği sözü tutup Sühandan’ı ve Zümrüt’le İhsan’ı ona teslim eder.

Serhat, Sühandan’ı eve getirmez. Azimet, Niyazi’yle konuşup onu gerçekleri Serhat’a anlatmaması konusunda uyarır. Konuşmaları duyan Zümrüt, Azimet tarafından konaktan kovulur. Zümrüt, gideceğini ama Niyazi’yi bulup gerçekleri öğrenmeden konağa dönmeyeceğini söyler.

Azimet, tutuşmaya başlar ve Abbas’a, Zümrüt’ün Niyazi çavuşla konuşmaya gittiğini onu ortadan kaldırmasını söyler. Zümrüt’ün sonunun Serhat’ın annesi gibi olmasını ister. Serhat uyurken Zümrüt onunla vedalaşıp gider. Niyazı çavuşla bulaşacağı yere yaklaşmışken Zümrüt’ün üzerine hızla bir araba yaklaşır.

Zümrütüanka Dizisine İki Bomba Oyuncu Birden Katıldı! Dizinin 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler