Ana SayfaDizilerSen Çal Kapımı 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Eda İle Serkan'ın Oyunu...

İlgili Postlar

Sen Çal Kapımı 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Eda İle Serkan’ın Oyunu Ortaya Çıkacak Mı?

Fox Tv’nin sevilen romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Selin, Eda ile Serkan’ın aynı eve taşındığını duyduktan sonra onları evlerinde görmek istiyor. Eda, yalanının ortaya çıkmaması için eşyalarının bir kısmını Serkan’ın evine taşıyor. Selin, yıllardır tanıdığı Serkan’ın böyle bir ilişki yaşamasına anlam veremeyip yemekte fırsatını bulup evi geziyor. Masanın üzerinde duran nişanlılık sözleşmesi Selin’in eline geçiyor. Eda ile Serkan’ın oyunu ortaya çıkacak mı?

Çarşamba Dizileri 2020

Eda İle Serkan’ın Oyunu Ortaya Çıkacak Mı?

Sen Çal Kapımı 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Eda, Serkan’la aynı eve taşınma yalanı başına dert oluyor. Hem Aydan hanım, hem de Selin, bu durumun nasıl olduğunu bir türlü anlayamıyor. Selin, yıllardır sevgili olduğu Serkan’ın iki gün tanıdığı biriyle nişanlanıp bir de üzerine aynı evde yaşamasına inanamıyor ve onları evlerinde görmek için nişanlısıyla yemeğe gidiyor.

SEN ÇAL KAPIMI 4. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Eda’nın arkadaşları Serkan’la Selin’i yemek yerken görünce onun Eda’yı aldattığını düşünüyorlar. Eda, onlardan Serkan’la Selin’in barışmış olabileceği haberini duyunca nişanlılık yalanının son bulacağı için seviniyor. Ama yinede arkadaşlarının duyacağı şekilde Serkan’dan hesap soruyor. Serkan, Selin’in nişanlısıyla evine gelmesini pek istemiyor. Ama iptal de edemiyor.

Eda, Serkan’la birlikte pazara gidip yemek için alışveriş yapıyor. İlk kez pazara giden Serkan, pazarcılara bol bol bahşiş dağıtıyor. İkili mutfağa geçip yemek yapmaya başlıyor. Eda, Serkan’ın mutfaktaki hünerleri karşısında çok şaşırıyor. Kendisi de altta kalmıyor ve masayı bir güzel donatıyorlar.

Onlar yemek yaparken Aydan, onları gizlice izliyor. Oğlunun mutfağa geçip yemek yapmasına o da çok şaşırıyor. İş kolik olan Serkan, iş ile ilgili bir problem çıktığını duyup gitmek istiyor. Eda ise. kendisini havuza atıyor. Serkan, onun yüzme bilmediğini zannedip onu kurtarmak için o da havuza atlıyor. İkili havuzdayken Selin nişanlısıyla geliyor ve onları öyle görünce bir kez daha şok oluyor.

Selin, tuvalete diye kalkıp Serkan’ın evini geziyor. İkilinin beraber yaşadığına inanıyor. Ama masanın üzerindeki sözleşmeyi görüyor. Eda, onun sözleşmeyi almasına engel olmaya çalışırken sözleşme parçalanıyor. Selin, elindeki sözleşme parçasını alıp Serkan’a, nişan sözleşmesi bulduğunu söylüyor. İkili donup kalıyor.

 Sen Çal Kapımı 4. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Selin Serkan’la Eda’nın Nişan Sözleşmesini Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler