Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç İlk Görüşte Aşk Mağduru Oldu!

İlgili Postlar

Serdar Ortaç İlk Görüşte Aşk Mağduru Oldu!

Ünlü Sanatçı Serdar Ortaç, önceki gün sunucu yazar Yelda Kırçuval’ın instagram üzerinden yaptığı canlı yayına konuk olmuştu. Canlı yayında birbirinden özel açıklamalar yapan Serdar Ortaç, “rüzgar gibi yaşadım. Göze, nazara geldim.’sözleriyle çarpıcı açıklamalar yapmıştı. Şarkıcı Serdar Ortaç, önceki akşam Bebek’te görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ortaç, “İlk görüşte aşık olup, evlendim. Şu an sağlığımı, işimi, şarkılarımı düşünüyorum. Başka bir şey düşünmüyorum. Ben yalnız değilim, sevenlerim var” şeklinde konuştu.

Canlı Yayından Atılan Serdar Ortaç İsyan Etti!

Serdar Ortaç: İlk görüşte aşık olup, evlendim

Ünlü Sanatçı Serdar Ortaç, önceki gün sunucu yazar Yelda Kırçuval’ın instagram üzerinden yaptığı canlı yayına konuk olmuştu. Canlı yayında birbirinden özel açıklamalar yapan Serdar Ortaç, “rüzgar gibi yaşadım. Göze, nazara geldim.’sözleriyle çarpıcı açıklamalar yapmıştı.

Önceki gün usta şarkıcı ve söz yazarı Serdar Ortaç, “Sosyal medyada yemek yerken fotoğraf paylaşmak, okyanusta sörf yaparken veya havuzda yüzerken fotoğraf paylaşmak oldukça yanlış olmayanın gözüne sokunca hasetlik, kıskançlık ve nazar oluyor, 25 yıl boyunca rüzgar gibi yaşadım. Göze, nazara geldim.” dedi.

Serdar Ortaç Mirasını Açıkladı!..

Serdar Ortaç kimdir?

Serdar Ortaç İlk Görüşte Aşk Mağduru Oldu!

Şarkıcı Serdar Ortaç, önceki akşam Bebek’te objektiflere yansıdı. Bir mekan çıkışı görüntülenen Ortaç, taktığı maskesiyle koronavirüsüne karşı tedbir aldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Serdar Ortaç, şu ifadeleri kullandı: Sosyal medyada yayın yaparken ‘Artık verecek huzurum kalmadı’ diyerek espri yaptım. Yalnızlık güzel. Böyle kafa dinleyeceğim. Daha önce evlendim, boşandım. İlk görüşte aşık olup, evlendim. Şu an sağlığımı, işimi, şarkılarımı düşünüyorum. Başka bir şey düşünmüyorum. Ben yalnız değilim, sevenlerim var. Bodrum’da yaz sezonu boyunca şezlong fiyatlarının bin TL olması hakkında da yorum yapan Ortaç, “Çok pahalı. Ben vermem ama bence bunu düzeltirler. Böyle bırakmazlar” ifadelerini kullandı. Eskisi gibi zengin değilim. Durumu toparladım, çok borcum yok. Çalışanların maaşlarını para oldukça ödüyorum. Onlar da bir şey demiyorlar.

Eskİ Sevgilisi müzisyen Seçil Gür hakkında da konuşan Serdar Ortaç; “2 Ay boyunca ilişki yaşadık. O kadar iyi bir kız ki anlatamam ama ilişkimiz yürümedi. İnanılmaz yetenekli bir kız. Profesyonel olarak hep yanındayım.’ şeklinde konuşan usta sanatçı sözlerine şu şekilde devam etti;Ben böyle yalnız ölmek istiyorum. Artık ilişki kurmak istemiyorum. Son kararım yalnız ölmek. Artık bir kadına verecek huzurum kalmadı…..”

Serdar Ortaç Evlat'mı Edinmeye Karar Verdi..
Serdar Ortaç Evlat’mı Edinmeye Karar Verdi..

Serdar Ortaç İle Chloe Loughnan’ın Boşanma Sebebi Ortaya Çıktı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler