Ana SayfaÜnlülerTamer Karadağlı Kızına Kavuştu Mu?

İlgili Postlar

Tamer Karadağlı Kızına Kavuştu Mu?

Tam 17 sene süresinde Çocuklar Duymasın adlı dizide, namı değer taşfırın erkeği olan Haluk karakterine can veren oyuncu Tamer Karadağlı, iş hayatıyla alakalı önemli açıklamalar yapmıştı. Resti çeken Tamer Karadağlı “Benim için bitmiştir” diyerek magazin gündemine oturmuştur. Ülkeyi etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle aylardır evinde olan Tamer Karadağlı, Ankara’da annesi Arzu Balkan’la yaşayan kızına kavuştu. Karadağlı, bu mutlu anlarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Tamer Karadağlı’nın Yeni Nesil Yapımlara Göndermesi!

Arzu Balkan ile Yaşayan Kızı Zeyno’yla Buluştu.

Ülkeyi etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle aylardır evinde olan Tamer Karadağlı, Ankara’da annesi Arzu Balkan’la yaşayan kızına kavuştu. Karadağlı, bu mutlu anlarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Koronavirüs salgını nedeniyle 3 aydır evinde olan başarılı oyuncu Tamer Karadağlı, annesi Arzu Balkan ile yaşayan kızı Zeyno’yla buluştu. Çocuklar Duymasın dizisiyle hafızalara kazınan Tamer Karadağlı, ülkemizde binlerce kişinin ölümüne neden olan koronavirüs salgınından korunmak için kendisini evine kapattı. Bu süreçte en çok evlat özlemi çeken Karadağlı, 3 aylık hasretin ardından Ankara’da yaşayan kızıyla kavuştu. Zeyno’yla otomobildeki pozunu Instagram hesabından paylaşan oyuncu, “Üç ay sonra kavuştuk ama sosyal mesafe” dedi.

Tamer Karadağlı'nın yeni imajı
Tamer Karadağlı’nın yeni imajı

Tamer Karadağlı Kimdir?

Tamer Karadağlı Kızına Kavuştu Mu?

Tamer Karadağlı, ülkemizde binlerce kişinin ölümüne neden olan koronavirüs salgınından korunmak için kendisini evine kapattı. Bu süreçte en çok evlat özlemi çeken Karadağlı, 3 aylık hasretin ardından Ankara’da yaşayan kızıyla kavuştu. Zeyno’yla otomobildeki pozunu Instagram hesabından paylaşan oyuncu:

Benim Arzu ile ilişkim çok uzundu, evlenmeden önce 10 sene beraberdik. Arzu her zaman benim yanımdaydı, iyi veya kötü günde… Şöhret olduktan sonra hiç,  “Artık şöhret oldum, parayı da kazandım hadi başka biriyle olayım” diye düşünmedim. Arzu ile tanıştığımda lise sondaydı… Arkadaşlığımız oraya dayanıyor. O lise sona gidiyordu, ben de üniversiteye gidiyordum. Seslendirme derslerinde tanıştık. Zamanla arkadaşlığımız flörte döndü. Evlendik, sonra da boşandık.

özel habere göre; Geçen hafta  görüntülenen Tamer Karadağlı, direkt resti çekerek “Çocuklar Duymasın benim için bitmiştir. Başlarsa da ben olmayacağım. Zaten 4 ayrı kanalda yayımlanıyor” şeklinde ifadeler kullandı.

Güçlü oyuncu kadrosunda Pınar Altuğ Atacan, Tamer Karadağlı’nın yanı sıra, Alp Eren Khamis, Ferdi Akamur, Melek Şahin ve Alpaslan Özmol rol aldığı fenomen dizi Çocuklar Duymasının ilk bölümü 2002 senesinde yayınlanmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler