Ana SayfaÜnlülerMesajları İfşa Olan Kerem Tunçeri'ye Ünlü İsim'den Destek Geldi!

İlgili Postlar

Mesajları İfşa Olan Kerem Tunçeri’ye Ünlü İsim’den Destek Geldi!

Güzel oyuncu Aslı Enver ile yaşadığı ilişkiyle magazin gündemine bomba gibi düşen ve 4 farklı kadına gönderdiği mesajları sosyal medyada ifşa edilen basketbolcu Kerem Tunçeri’ye ünlü popçudan destek geldi. Sosyal medya sayfasından bir paylaşaçıklamalarda bulunan Derici, özel yazışmaların paylaşım yapan ünlü isim neler söyledi? Detaylar Haberimizde..

Kerem Tunçeri’den Açıklama Geldi..İfşa Mesajlarının Ardından İlk Defa Konuştu!

Mesajları İfşa Olan Kerem Tunçeri’ye Ünlü İsim’den Destek Geldi!

Bu hafta oyuncu Aslı Enver, eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Magazin gündeminde bomba etkisi yaratan aşktan sonra Kerem Tunçeri’nin gönderdiği iddia edilen bazı mesajlar sosyal medya fenomenleri tarafından arka arkaya ifşa edildi. Bu konuyla ilgili ünlü şarkıcı İrem Derici’den jet hızında açıklama geldi.

İrem Derici Kimdir?

Güzel oyuncu Aslı Enver ile eski basketbolcu Kerem Tunçeri’nin ilişki yaşadığına yapılan haberler Magazin gündemine bomba gibi düştü. Yapılan iddiaya göre; ünlü ikili ortak dostlarının düzenlediği bir partide tanıştı ve kısa süre sonra da arkadaşlıkları aşka dönüştü..

Aslı Enver’in Gönlünü Kaptırdığı Kerem Tunçeri’nin Aşk Defteri Kabarık! İfşalar Arka Arkaya!..

Yaklaşık bir aydır beraber olan ünlü çift korona virüs salgını dolayısıyla telefon üzerinden ilişkilerini yürütmeye devam ediyorken karantina süresince birbirlerini arayarak iletişimde kalan ünlü ikili şimdilik ilişkilerinin duyulmasını tercih etmiyor.

Aslı Enver kimdir?

Çıkan bu aşk haberlerinden sonra sosyal medyada basketçi Kerem Tunçeri’ye ait olduğu öne sürülen bir kaç mesaj ifşa edildi. Kerem Tunçeri kısa sürede sosyal medyada  böylece gündem oldu.

Konu Hakkında Ünlü Popçu İrem Derici Açıklama Yaptı;

Aslı Enver’in Gönlünü Kaptırdığı Kerem Tunçeri’nin Aşk Defteri Kabarık! İfşalar Arka Arkaya!..

İrem Derici; “”İfşa” Adı Altında Meşrulaştıramazsınız”

Ünlü şarkıcı, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Kerem Tunçeri’ye destek olarak şu ifadeleri yazdı;

“Kimse kimseye dm’den yürümüyor değil mi, sadece malum kişi. Rahatsız oluyorsan bakma, cevap verme, bas engeli. Ayrıca özel yazışmaların paylaşılmasının baya yaptırımı olan bir suç olduğunu çok iyi biliyorum, “ifşa” adı altında meşrulaştıramazsınız. Ver avukata hocam, hemen ver.”

İrem Derici Yeni Şarkısının Klibini Evde Çekti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler