Ana SayfaDedikoduKerem Tunçeri'den Açıklama Geldi..İfşa Mesajlarının Ardından İlk Defa Konuştu!

İlgili Postlar

Kerem Tunçeri’den Açıklama Geldi..İfşa Mesajlarının Ardından İlk Defa Konuştu!

Oyuncu Aslı Enver, basketçi Kerem Tunçeri aşkının ortaya çıkmasıyla birlikte gözler çapkın basketbolcu Kerem Tunçeri’nin sevgililerine çevrildi. Aşk defteri bayağı bir kabarık olan 41 yaşındaki basketbolcu, sosyal medya yıldızlarının kendisini ifşa etmesinin sonrasında bir açıklama yaptı. Kerem Tunçeri’nin o açıklaması ve iddiaların Detayları Haberimizde…

Aslı Enver’in Gönlünü Kaptırdığı Kerem Tunçeri’nin Aşk Defteri Kabarık! İfşalar Arka Arkaya!..

Kerem Tunçeri’den Açıklama Geldi..İfşa Mesajlarının Ardından İlk Defa Konuştu!

Güzel oyuncu Aslı Enver ile aşk yaşayan basketçi Kerem Tunçeri’nin korona virüs günlerinde pek çok kişiye mesaj attığı şahıslar tarafından tek tek ifşa ediliyor. 41 yaşındaki eski basketbolcu Kerem Tunçeri, sosyal medyada yapılan peş peşe paylaşımlar üzerine bir açıklama yaptı.

İşte Kerem Tunçeri’nin O Açıklaması;

“Yazılı ve görsel basın ya da sosyal medya hesapları üzerinden adımı kullanarak manipülatif iddia ve paylaşımlarda bulunan, kamuoyunda gerçeğe aykırı algı oluşturacak şekilde içerik yayınlayan kişilere yönelik; vicdana ve iyi niyete en fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde tüm haklarımı koruyacağımı, siber saldırılara izin vermeyeceğimi ve ilgililer hakkında soruşturma başlatılmasının yanı sıra manevi tazminat davaları açılması için gerekli başvuruların yapıldığını kamuoyuna saygı ile paylaşırım.”

Aslı Enver kimdir?

Aslı Enver’in Daha Öncede Uraz Kaygılaroğlu ile Aşka Yelken Açtığı İddia Edilmişti!..

Aslı Enver ile Kerem Tunçeri aşkı geçtiğimiz gün magazin haberlerine bomba gibi düşmüştü. Güzel oyuncu Aslı Enver ise, popçu Murat Boz ile aşkını geçen yaz bitirmişti. Son olarak geçtiğimiz haftalarda, eşi Melis İşiten’den ayrılan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile iki kez yemeğe çıktığı fakat anlaşamamaları sebebiyle dost kalmayı tercih ettikleri öne sürülen Aslı Enver’in son iki gündür sosyal medyada yayılan ifşa mesajlarına vereceği tepki ise herkes tarafından merak konusu oldu.

Bomba Aşk İddiası! İşte Aslı Enver’in Gönlünü Kaptırdığı Ünlü İsim!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler