Ana SayfaÜnlülerAslı Turanlı'dan Karantina Diyeti!

İlgili Postlar

Aslı Turanlı’dan Karantina Diyeti!

Dizi ve filmlerin aranılan yüzü Aslı Turanlı, en son Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde yer aldı. Korona virus salgını nedeniyle herkes gibi vaktini evinde geçiren güzel oyuncu, sosyal medya hesabından genç kızlara formunu nasıl koruduğunu anlattı. Aslı Turanlı’dan karantina diyeti. Detaylar haberimizde…

Aslı Turanlı kimdir?

Aslı Turanlı’dan Karantina Diyeti!

Kanal D ekranlarının sevilen yüzlerinden Aslı Turanlı, hayatı boyunca hiç kilolu bir insan olmadığını, ancak üzüldüğü zaman kilo aldığını dile getirdi. Koroma virüs salgınından korunmak için herkes gibi güzel oyuncuda tedbirini aldı ve vaktini evinde geçiriyor. Güzel oyuncunun takipçileri onun formunu nasıl koruduğunu merak etmekteydi. Aslı Turanlı’da sosyal medya hesabından karantina günlerinde nasıl formunu koruduğunu anlatan bir paylaşımda bulundu.

ASLI TURANLI”DAN FORMDA KALMA TÜYOLARI!

Genç kızlara sosyal medya hesabından tüyolar veren Aslı Turanlı, “Vücudunuzu tanıdığınız zaman istediğiniz gibi yiyebiliyorsunuz. Yediğinizi yakabildiğiniz zaman sorun kalmıyor. Ben son bir senedir özellikle sporla çok iç içeyim ve balık insanıyım. İki öğün yemek yemeye dikkat ediyorum. Tatlı sipariş ettiğim zaman hepsini yemiyorum. Tamamen tok uyumamaya özen gösteriyorum” diyerek geceleri aç uyuduğunu dile getirdi.

Aslı Turanlı'dan Karantina Diyeti

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dostlarına da tavsiyelerde bulunmayı ihmal etmeyen Turanlı, “Genç kızlar sürekli ne yediğimi soruyor. Mesela benim ne yediğimi yerseniz bu sizi daha ince ya da başka bir şey yapacağı anlamına gelmiyor. Güzellik her boyutta, renk ve şekillerde gelir ve çoğunlukla içinizden gelir. Önemli olan tek şey, yapabileceğinin en iyi şekilde kendin olmak olduğunun farkına varmak” şeklinde bir paylaşım yaparak güzelliğin içten geldiğini dile getirdi.

Korona virüs salgını sebebiyle tedbir amaçlı evde kalınan zaman diliminde kilo almamak için sık sık egzersiz yaptığını da belirten güzel oyuncu Aslı Turanlı, haftanın dört beş günü spor yaptığını, sporun vücudunda işe yaradığını gördükçe daha çok motive olduğunu da belirtti. “Beni motive eden şeylere tutkum çoğalıyor” diyen sevilen oyuncu Aslı Turanlı, karantina sürecinde spor yapmanın önemini takipçileriyle paylaştı.

Aslı Turanlı Kadın Cinayetlerine İsyan Etti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler