Ana SayfaÜnlülerBurak Akkul Yoğun Bakımdan Çıktı

İlgili Postlar

Burak Akkul Yoğun Bakımdan Çıktı

10 Mart itibariyle ilk ülkemizde ilk koronavirüs vakası görülmesinin ardından bir kötü haberde Burak Akkul’den gelmişti. “Çok Gezenti” programının sevilen sunucusu sosyal medya hesabından paylaştığı videoda koronavirüs şüphesiyle hastanede olduğunu açıklaması sevenlerini endişelendirmişti. Bir süredir tedavisi devam eden Burak Akkul nihayet yoğun bakımdan çıktı!

Test Sonucunu Pozitif Çıktı

Koromavirüs teşhisiyle hastaneye kaldırılan Burak Akkul sosyal meyda hesabından çektiği bir videoyla kendisinin salgından etkilenmiş olabileceğini dile getirmesinin ardından kısa bir süre sonra test sonucunun pozitif olduğu öğrenildi. Konuyla ilgili abisi Hüseyin Arslan “Gün içinde çekilmiş, karşılaştırmalı test sonuçlarını görme fırsatım oldu. Anladığım kadarıyla bu yoğun bakım tedavisi birkaç hafta alabilecek bir süreç. Tıp çok az bilgi sahibi olduğum bir alan. Bu nedenle sadece şunu söyleyebilirim, doktorlar çok yoğun ve ilgiyle tedaviyi yönetiyorlar.” açıklamasını paylaştı.

Burak Akkul Korona Virüsünü Yendi!!!

Salgından Nasıl Etkilendi?

Yaptığı program nedeniyle dünyanın dört bir yanını dolaşan ünlü sunucu, salgını yurt dışından kaptı. Burak Akkul konuyla ilgili olarak ” İngiltere’den gelince evdeki 2. günümde ağırlaştım. Ateşlenince hastaneye gittik, serumlar verilince ateş düşüyor ancak gün içinde 3-4 defa yeniden yükseliyordu. Çok ihtimal vermedim. Tekrar ateşlenince Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gitti. Bugün hastanede 5. günüm ve koronavirüs test sonuçlarım pozitif çıktı. Ama bugün ilk defa ateşli öksürük yoktu. 6 gündür bu hastalığı çekiyorum. Kimden nasıl bulaştığını bilmek mümkün olmuyor” açıklamasını yaptı.

Burak Akkul Yoğun Bakımdan Çıktı

Koronavirüse yakalandığı öğrenilen ünlü sunucu  Burak Akkul‘ün sağlık durumunun nasıl olduğu merak ediliyordu. Uzun bir süredir haber alınmayan Akkul bugün sosyal medya hesabından mutlu haberi verdi. Tedavisi olumlu sonuçlanan ve nihayet yoğun bakımdan çıkan Akkul “20 gün yoğun bakımda uyutulmanın ardından servis odasındayım. Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim Araştırma Hastenesinde Dr. Mehmet Altıntaş ve hastane ekibine bir süre daha emanetiz. Covid19 negatif raporlarımızı aldık. Ben biraz daha güçlenince evimize döneceğiz.” açıklamasını yaptı.

Burak Akkul Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler