Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Menekşe'nin Planlarını Loki Mi Bozacak?

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Menekşe’nin Planlarını Loki Mi Bozacak?

Star Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizilerinden Sefirin Kızı, 15. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nare, Sancar’ı Akın’ı öldürmekten vazgeçiriyor. Akın’dan sinirini alamayan Gediz, onu bir güzel dövüyor. Sancar’da onun elini kırıyor. Sonra doktor çağırıp tedavi ettiriyor. Menekşe’nin hamileliği ortaya çıkınca Sancar, bunu nasıl Nare’ye söyleyeceğini düşünmeye başlıyor. Necdet’le Loki, Menekşe’yi görmeye eve geliyor. Gülsin, onların konuşmasından Loki’nin Menekşe’nin eski sevgilisi olduğunu anlıyor. Menekşe’nin planlarını Loki mi bozacak?

Pazartesi Dizileri 2020

Menekşe’nin Planlarını Loki Mi Bozacak?

Gediz ile Sancar, Nare’yi eve gönderdikten sonra Akın’ı öldürmekten beter ediyor. Müge ile Nare, Akın’ı merak edip onu görmeye gidiyor. Menekşe’nin hamile olduğu ortaya çıkıyor ve Halise, onu eve getiriyor. Hala düşük tehlikesi yaşayan Menekşe’nin, hamile olduğunu öğrenen Sancar, ne yapacağını bilemiyor. Tam da o gün Nare ile kulübede buluşmak için sözleşmişlerdi. Nare, saatlerce Sancar’ı bekliyor. Ancak o gelmeyin geri dönüyor.

SEFİRİN KIZI 15. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Elvan’ın konuşmalarından Nare, oturdukları evin kirasının 3 bin değil 3 bin dolar olduğunu öğreniyor ve evi boşaltıp başka bir eve yerleşiyor. Gediz, Menekşe’nin hamile olduğunu öğrenince, Sancar’a Nare’nin başkasından öğrenmeden durumu onun anlatmasının iyi olacağını söylüyor. Sancar, Nare’nin yeni taşındığı evi bulup oraya gidiyor. Nare’nin ona karşı yumuşadığını gören Sancar, durumu anlatmakta zorlansa da anlatıyor.

Menekşe ise Halise’yi yanına çağırıp, annesinin de yanında kalmasını istediğini söylüyor. Halise ise boş oda olmadığını söyleyince Gülsin’in odasında kalabileceğini onunda müştemilatta bir oda bulabileceğini söylüyor. Loki, Menekşe’yi görmek için Necdet’i ikna edip onun yanına gidiyor. Menekşe ve annesi Loki’yi görünce rahatsız oluyor. Onların konuşmalarını duyan Gülsin, Loki ile Menekşe arasında bir şey olduğunu anlıyor.

Dışarı çıkan Loki’nin yanına gidip ona konakta çalışmak isteyip istemediğini soruyor. Bu teklifi duyan Loki’nin gözleri parlıyor. Menekşe’nin hamileliğini duyan Nare, bir kez daha yıkılıyor. Sancar’ı elinden tutup kapının önüne götürüyor ve onun adını bir daha anmamak üzere Nasuh tövbesi ediyor.

Sefirin Kızı 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nare Menekşe’nin Hamile Olduğunu Öğrenince Yıkılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler