Ana SayfaDizilerMucize Doktor 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali'den Babasına İnsanlık Dersi!

İlgili Postlar

Mucize Doktor 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali’den Babasına İnsanlık Dersi!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Mucize Doktor 28. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ali, sabah uyanır uyanmaz babasını kurtarabileceğini düşünerek hastaneye koşar. Tanju, Ali’nin babasını kurtarmak için onun dosyasını alıp Onkolojiye gittiğini öğrenir. Ferman hoca, Nazlı’dan durumu öğrenince Ali’nin yanlış bir şey yapmasından korkar başlar. Dizinin yeni fragmanında; Ali’den babasına insanlık dersi geliyor.

Perşembe Dizileri 2020

Ali’den Babasına İnsanlık Dersi!

Mucize Doktor 28. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ali, babasının yanına gidiyor ve ona keşke doğmasın sakat dediği o çocuğun onu kurtaracağını söylüyor. Ferman, Ali’nin babasının fenalaştığını öğrenip onu uzak tutmaya çalışıyor. Ali’nin babasının kalbi duruyor ve kalp masajı yapılıyor. Nazlı, Ali’nin annesiyle konuşup onların sokağa attığı çocuğun kız arkadaşı olduğunu söylüyor. Ali, babasını kurtarabilecek mi?

İşte Mucize Doktor 28. bölüm 2. fragmanı….

 

MUCİZE DOKTOR 27. BÖLÜM ÖZETİ!

Ali, yıllar sonra tüm travmalarının nedeni olan babasını tekrar karşısında görünce sinir krizleri geçirir. Onu sakinleştirmek ise Nazlı’ya düşer. Hastaneye ameliyat sırasında ölen kadının ölüm nedenini anlamak isteyen Ali, soluğu hastanın evinde alır. Ölen kadının oğluna annesinin öldüğünü ve otopsi yapmak için onun iznine ihtiyacı olduğunu söyler.

Adam ise annesinin ölüm haberine aldırmadan onun sağlığında bir faydasını görmediğini söyleyip otopsiyi kabul etmez. Ali, ısrarcı davranınca adam Ali’yi polise şikayet eder. Tutuklanan Ali, nezarete atılır. Adil, haberi alır almaz karakola koşar ve onu kurtarmak için elinden geleni yapar.

Ali, hastanede annesiyle karşılaşır. Kendisini bırakmak zorunda kalan annesini affetmeyen Ali, ondan babasının ölmek üzere olduğunu öğrenir. Beliz, Ali ile konuşup kendisinin babasıyla olan ilişkisini anlatıp onun babasıyla konuşmasını ister. Ali, babasıyla konuşmak ister ama babası gözünü açar açmaz oğlunu katillikle suçlar.

Yıllar geçse de babasının değişmediğini öğrenen Ali, ne yapacağını bilemez. Beliz, Kıvılcım’ın bebeğini aldırdığını öğrenince vicdan azabı çekip onunla yakından ilgilenir. Ona çok sevdiği sert kahve getirir. Kıvılcım ise içemez. Bunu gören Tanju, onun bebeği aldırmadığını anlar. Tuvalette kimsenin olmadığını zannedip Kıvılcım, bebeği aldırmadığını itiraf eder. Ancak tuvaletteki hemşire her şeyi duyar.

Mucize Doktor 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Babasını Kurtarmak İsteyince Ortalık Karışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler