Ana SayfaDizilerZümrütüanka 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Niyazi Tüm Bildiklerini Serhat'a Anlatacak Mı?

İlgili Postlar

Zümrütüanka 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Niyazi Tüm Bildiklerini Serhat’a Anlatacak Mı?

Fox Tv’nin gözde dizilerinden Zümrütüanka 7. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Serhat’la Zümrüt geçirdikleri kazadan kurtuluyor. Sühandan’ı kurtarmak için harekete geçen Serhat, karşısında silahlı adamları buluyor. Azimet Kudret’le bir anlaşma yapıp Sühandan’ı eve getiriyor. Serhat bu anlaşmaya karşı koysa da Sühandan kabul ediyor. Niyazi, Serhat’ın karşısına geçip onun bilmesi gereken şeyler olduğunu söylüyor. Niyazi Çavuş, tüm bildiklerini Serhat’a anlatacak mı?

Cumartesi Dizileri 2020

Niyazi Abbas’ın Yaptıklarını Serhat’a Anlatacak Mı?

Zümrütüanka 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Serhat, arabasıyla yaptıkları kazadan sağ kurtuluyor. Zümrüt ise suların altında kalmıştır. Hemen onu bulup çıkarıyor. Zümrüt’ü kaybetmekten korkan Serhat, kalp masajıyla onu kendisine getiriyor. Serhat, eve geldiğinde Sühandan’ın kaçırıldığını öğreniyor ve onu kurtarmak için harekete geçiyor.

ZÜMRÜTÜANKA 7. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Serhat, Kudret’in karşısına çıkıp Sühandan’ı istiyor. Kudret’in adamları Serhat’a silah çekiyor. Tam onu vuracakları sırada Azimet içeri girip onları durduruyor. Kurdet’le konuşan Azimet, bu kan davasının bitmeyeceğini torunu doğunca bebeği ona vereceğini. Sühandan’ın canını bağışlayıp isterse, onu kendi ailesinden biriyle evlendirebileceğini söylüyor.

Kudret bu teklifi kabul ediyor ve Sühandan’ı serbest bırakıyor. Eve gittiklerinde Serhat durumu öğreniyor ve o evliliğe asla müsaade etmeyeceğini söylüyor. Sühandan ise kabul ediyor. Bu arada Finat, ortaya hamile olduğu yalanını atıyor. Numaradan düşmüş gibi Nevcihan’ı suçluyor. Nevcihan’ın da midesi bulanıyor. Onunda hamile olabileceği düşüncesi Abbas’ı tedirgin ediyor.

Rüstem, kahvehanedekilerin konuşmalarından Nezaket’in pavyonda çalıştığını öğreniyor. Nezaket’in başka bir amacı olduğunu anlayan Rüstem, evine dönüp Ülfet’ten af diliyor. Hatta Nezaket’e randevu verip oraya Ülfet’le gidiyor. O sırada Meliha’dan evlerinin yıkılacağını öğreniyor. Serhat, mahalledeki yıkımı durdurup herkesin evinin tapusunu satın alıp onlara dağıtacağı sözünü veriyor.

Saniye, Azimet’in kendisinden Serhat’a yaklaşmasını istemesini gidip ona anlatıyor. Serhat’da Saniye’nin evini yaptırıp onu konaktan göndermeye hazırlanıyor. Niyaza Çavuş, Serhat’a Abbas’ın önce onun annesiyle babasını, sonra Adil’in öldürdüğünü ve yaptığı tüm pislikleri ona anlatmaya karar verip karşısına çıkıyor.

Zümrütüanka 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Serhat Zümrüt’ü Kaybetme Korkusu Yaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler