Ana SayfaÜnlülerMiray Daner, Aşkı Boran Kuzum Hakkında Açıklama Yaptı..

İlgili Postlar

Miray Daner, Aşkı Boran Kuzum Hakkında Açıklama Yaptı..

Son zamanlarda özel hayatıyla Magazin Haberleri gündeminden düşmeyen başarılı genç oyuncu Miray Daner, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda ki ünlü bir AVM’den çıkarken objektiflere takıldı. Genç oyuncu, aşkı Boran Kuzum hakkında da çarpıcı açıklamalar yaptı. Detaylar Haberimizde..

Miray Daner İlanı Aşk Etti!

Miray Daner, Aşkı Boran Kuzum Hakkında Açıklama Yaptı..

Kubilay Aka’yla yaşadığı ayrılıktan sonra aşka kapılarını kapatan Televizyonun genç yeteneklerinden oyuncu Miray Daner, uzunca bir süre kimseyle anılmadı. Ancak geçtiğimiz ay Daner’in gönlünü eski rol arkadaşı Boran Kuzum‘a kaptırdığı iddia edilmişti. Yapılan iddialara göre dizi setinde tanışıp kısa sürede arkadaş olan ünlü ikili zamanla birbirinden hoşlanmaya başladı. Oyuncu Boran Kuzum’un Miray Daner’i ayrılık döneminde de yalnız bırakmadığı söylentileri ikili arasındaki ilişki iddialarını güçlendirmişti ki Miray Daner’in Boran Kzuum’un sosyal medyadan başlatığı fotoğrafın altında olan yorumlar ilanı aşk kabul edildi.

Miray Daner Kimdir?

İlanı Aşk Ettiler

 

Miray Daner: “Cast Aşamasında Yeni Bir Dizim Var!”

Oyuncu Miray Daner, geçtiğimiz gün Magazin muhabirlerince Nişantaşı’nda ki bir Avm’de görüntülendi. Güzel oyuncu, kendisini görüntülemeye çalışan gazeteciler ile ayak üstü sohbet de etti. Miray Daner, “Arkadaşlarım ile alışverişe çıktım, hava çok güzel” diyerek çok yakın zamanda bir diziye başlayacağının müjdesini de veren Miray Daner, “Kısmet olursa yakın zamanda bir dizim başlayacak, ancak cast aşamasını söyleyemem” diyerek sürprizi bozmadı. Genç oyuncu Boran Kuzum ile aşk yaşadığı iddia edilen Miray Daner, “Öyle bir şey yok, biz çok iyi arkadaşız” dedi.

Boran Kuzum Kimdir?

 

Miray Daner’den Boran Kuzum açıklaması

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler