Ana SayfaÜnlülerYeni Filmi Zengo'nun Galasında Yasemin Sakallıoğlu'nu Görenler Tanıyamadı..

İlgili Postlar

Yeni Filmi Zengo’nun Galasında Yasemin Sakallıoğlu’nu Görenler Tanıyamadı..

Komik videolar çekerek sosyal medyada fenomen haline gelen Yasemin Sakallıoğlu’nun ilk filmi Zengo’nun galası yapıldı. Her zaman doğal haliyle tanınan Yasemin Sakallıoğlu’nu galada makyajlı görenler gözlerine inanamadı. Detaylar Haberimizde..

Selin Ciğerci’den Yasemin Sakallıoğlu’na tam destek

Yeni Filmi Zengo’nun Galasında Yasemin Sakallıoğlu’nu Görenler Tanıyamadı..

Annesinden aldığı evlilik tüyolarıyla birlikte çektiği komik videoları yayınlayarak sosyal medyada çok kısa sürede fenomen olan Yasemin Sakallıoğlu’nun ilk sinema filmi Zengo, dün akşam vizyona girdi. Dün gece halk galasına katılan fenomen Yasemin Sakallıoğlu’nun makyajlı hali sosyal medyada gündem haline geldi.

Yasemin Sakallıoğlu kimdir?

Yasemin Sakallıoğlu Takipçilerini Selamladı..

Mall Of Istanbul’da yapılan Zengo’nun galasına oyunculardan Ece İrtem, Semih Varol, Dilşah Demir’de katıldı. Zengo gösterimi öncesinde film ekibi galaya gelen takipçileriyle fotoğraflar çektirerek, onları sahneden selamladılar. Yasemin Sakallıoğlu’na ait olan Zengo’nun seneryonu hakkında gazetecilere bilgi veren ünlü fenomen, Zengo’nun 20 ayda tamamlandığını açıkladı.

 

Yasemin Sakallıoğlu: “”Beni Bugünlere Halk Getirdi”

Yasemin Sakallıoğlu, hayatı boyunca ilk defa bu kadar heyecanlandığını açıklayarak;  “Beni bugünlere halk getirdi. Video çekerek bugünlere geldim ve böyle bir filmin kutlamasının da bence en çok halkla yapılması gerekiyordu. O yüzden sevenlerimle bir arada olmaktan çok mutluyum.” ifedelrini kullandı.

Yasemin Sakallıoğlu: “Şey Diyormuşum Estetik Yaptırmışım Niye Söylemiyorsunuz?”

Devamlı makyajsız haliyle takipçilerinin karşına çıkarak videolarla onlara ulaşan Yasemin Sakallıoğlu, gala öncesi Instagram hesabından paylaşım yaparak;  “Şey diyormuşum estetik yaptırmışım niye söylemiyorsunuz?” ifadeleriyle espri yaptı. Makyajlı haliyle çok kısa sürede sosyal medyada yayılan oyuncu, instagram hikaye bölümünden yaptığı paylaşımla gelen yorumları tiye aldı.

Yasemin Sakallıoğlu ile ilgili görsel sonucu

Yasemin Sakallıoğlu ile ilgili görsel sonucu

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler