Ana SayfaDizilerVuslat 44. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Kerem'in Babası Kim?

İlgili Postlar

Vuslat 44. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Kerem’in Babası Kim?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Vuslat 43. yeni bölümüyle izleyicileriyle buluştu. Dizinin yayınlanın yeni bölümünde: Fırat’ın ölümü aileyi derinden yasa boğarken, Aziz, babasının ölümüne üzülsün mü bilemez haldedir. İki aile de cenazelerini kaldırıyor. Kerem, Tahsin’in cenazesine geriden bakmak zorunda kalıyor. Sultan ise, son bir kez babasını görememenin acısını yaşıyor. Bu olaylardan sonra Aziz, Feride’yle kavuşması imkansız gibi göründüğün farkındadır. Dizinin final bölümünde izleyiciler, Kerem’in babası kim olduğunun sorularının cevabını bulacak.

Pazartesi Dizileri 2020

Kerem’in Babası Kim?

Vuslat 44. bölüm final fragmanı yayınlandı. Dizinin final fragmanında tüm düğümler çözülecek. Kerem babasının yaşayıp yaşamadığını ve onun kim olduğunu öğreniyor. Bülent’in sonunda ellerine kelepçe takılıyor. Feride ile Aziz, ailelerin düşmanlığından ve onca yaşanan şeyden sonra birbirlerine kavuşacak mı? Kerem babasını bulacak mı? Aslında Salih baba kim?

İşte Vuslat 44. bölüm 1. fragmanı….

VUSLAT 43. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Babasının ölüm haberini önce Sultan alıyor. Aziz, babasını öldürenin Fırat olduğunu duyunca derinden sarsılıyor. Ardından Fırat’ın öldüğünü de duyunca büyük bir çıkmaza giriyor. Feride, kardeşinin Tahsin’i öldürdüğünü ve onun adamlarının da kardeşini öldürdüğünü öğreniyor. Faik ise Hasibe’yi durduramıyor.

İki ailede cenazelerini kaldırıyor. Kerem, bunca olaya neden olduğu için Tahsin’in cenazesine geriden bakmak zorunda kalıyor. Cenazeler defnedildikten sonra. Hasibe. Feride’ye büyük bir itirafta bulunuyor. Ona cinayete şahit olduğunu ve asıl Tahsin’in Süheyla’yı öldürmek istediğini itiraf ediyor. Aziz, evini terk edip Salih babanın mekanına kendisini kapatıyor.

Sultan, abisiyle konuşmak istiyor ancak Salih baba, onun yalnız kalması gerektiğini söylüyor. Kız kardeşinin sesini duyan Aziz, uyanıp onun söylediği türküye eşlik ediyor. Hasibe, Feride’nin dükkanını basıp tüm başlarına gelenlerin suçlusu olarak yine onu suçluyor. Feride ise, baştan beri babasının her şeyi bildiğini öğrenip sustuğunu öğreniyor.

Kerem, annesinin terapisti sayesinde babasının başına gelenleri öğreniyor. Babasının dedesi tarafından yanarak öldürüldüğünü öğreniyor. Altan, bunca olaydan sonra Emine’ye evlenme teklif ediyor ve oda kabul ediyor.Aziz, Salih babayla konuşup dedesinin kendisine gönderdiği son görevinin ne olduğunu öğreniyor.

Vuslat 43. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sırlar Açığa Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler