Ana SayfaÜnlülerEbru Polat, Sevgilisi Palalı Saldırgan Sabri Çelebi'ye Destek Verdi..

İlgili Postlar

Ebru Polat, Sevgilisi Palalı Saldırgan Sabri Çelebi’ye Destek Verdi..

Uzunca bir süredir herkesden yüzünü sakladığı sevgilisinin Gezi Parkı olayları dönemlerinde palalı saldırgan olarak nam salan Sabri Çelebi olduğu gerçeği sonunda ortaya çıkan şarkıcı Ebru Polat, sevgilisini korudu. Şaşırtan ifadelerin tüm Detayları Haberimizde..

Ebru Polat’ın Aşk Mesajları Canlı Yayında İfşa Oldu!

Ebru Polat, Sevgilisi Palalı Saldırgan Sabri Çelebi’ye Destek Verdi..

Şu sıralar Dubai’de tatilde olan şarkıcı Ebru Polat, bir süredir yüzünü köşe bucak sakladığı sevgilisini ilk defa gösterdi. Ünlü şarkıcı Ebru Polat’ın aşk yaşadığı kişi ise palalı saldırgan olarak tanınan Sabri Çelebi olduğu ortaya çıkınca, şarkıcı sevgilisiyle Magazin Haberleri‘ne konu oldu.

Hal böyle olunca herkesin kulaklarına inanamadığı duruma bir yenisi daha eklendi. ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile herkesi dumur etti..

Ebru Polat, Sevgilisi Palalı Saldırgan Sabri Çelebi'ye Destek Verdi.. ile ilgili görsel sonucu

Ebru Polat: “Kimsenin Hatası Kimseyi İlgilendirmiyor”

Ebru Polat’ın kendisine övgüler yağdırdığı sevgilisi, 2013 yıllarında yaşanan Gezi olayları zamanında göstericilere tuttuğu palayla saldıran, sonrasında ise güvenlik güçlerinin gözaltına alma çabalarına direnerek tepki veren Palalı Sabri lakabıyla ün salan saldırgan Sabri Çelebi olduğu ortaya çıktı.

Ebru Polat Kimdir?

Sonrasında ünlü şarkıcı Ebru Polat, sosyal medya hesabından hesabından yaptığı bir paylaşım ile;  “Ünlü olmanın zorlukları işte; en ufak bir şeyde problem yaşarız. Ben görüştüğüm insanların GBT’sine bakmıyorum. Ben bir insanı seviyorum görüşürüm konuşurum. Kimsenin hatası bir diğer insanı ilgilendirmez. Kim ne yapmış ne etmiş geçmişinde ilgilendirmez gardaş… Ben yanlış bir şey yaparım amenna ama… Gelip beni eleştiremezsiniz. Kimsenin hatası kimseyi ilgilendirmiyor” ifadelerini kullanarak açıklama yaptı.

İşte Ebru Polat’ın Aşkını İlan Ettiği Sevgilisi;

 

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler