Ana SayfaÜnlülerSeda Sayan Işık Saçtı

İlgili Postlar

Seda Sayan Işık Saçtı

Filli Boya için Antalya’da sahne alan başarılı sanatçı Seda Sayan Işık Saçtı. Giydiği kıyafetler ve sunduğu müzik ziyafeti ile adeta kendine hayran bıraktı.

 

Geçtiğimiz ay yaşadığı talihsiz bir kaza sonucu yaralanan başarılı sanatçı Seda Sayan, arkadaşlarından ve sevenlerinden geçmiş olsun mesajları ile destek görmüştü. Sıcak su torbasının sırtında patlaması ile yaralanan Sayan, durumunu sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Seda Sayan’ın Sırtında Sıcak Su Torbası Patladı!

Seda Sayan Kimdir?

Seda Sayan Işık Saçtı

Başarılı sanatçı Seda Sayan, özel bir gece için Antalya’da sahne aldı. Güçlü yorumu ile geçmiş tarihten şimdiye kadar hit olmuş olan şarkılarını seslendiren sanatçı, Türk Sanat Müziği, Türkçe Pop, Halk Müziği ve Arabesk şarkıların oluşturduğu geniş bir repertuar ile hayranlarını mest etti.

Kendisini dinlemeye gelen sevenleri sanatçının başarılı performansı sayesinde adeta kendilerinden geçti.

Başarılı sanatçı konser boyunca Sezen Aksu imzalı yeni şarkısı “Düşerim”i de ilk defa hayranlarına seslendirdi. Sayan ayrıca yeni şarkısı için bu hafta içinde klip çekeceğinin müjdesini de vermeyi ihmal etmedi.

Sahnede Tolga Çam imzalı derin yırtmaçlı ışıltılı bir kıyafet giyen Seda Sayan , sesiyle olduğu kadar güzelliğiyle kendine hayran bıraktı.

Seda Sayan Instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler