Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Şimdi Ne Yapacak?

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Şimdi Ne Yapacak?

Tv 8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir 7. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Zeynep ilk kez mutlu bir şekilde uyanıyor. Çocuk esirgeme Kiibrit’in yaşayacağı evi kontrole geliyor. Ancak eve sarhoş gelen Bayram, her şeyi berbat ediyor. Benal’in hamile olduğunu öğrenen Zeynep onu doktora götürüyor. Tam Benal bebeğini aldıracağı sırada onu vazgeçiriyor. Benal, bebeğinin babasının evli olduğunu itiraf ediyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Benal’in bebeğinin babasının Mehdi olduğunu duyan Zeynep şimdi ne yapacak?

Çarşamba Dizileri 2020

Zeynep Şimdi Ne Yapacak?

Doğduğun Ev Kaderindir 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Benal, hastanede Zeynep’e bebeğinin babasının kim olduğunu söyleyemiyor. Sadece evli olduğunu söylüyor. Benal, Mehdi’nin evine gidip Mehdi’den hamile olduğunu ve o çocuğu doğuracağını bundan sonrasını onların düşünmesini söylüyor. Ablası Mehdi’ye durumu anlatırken Zeynep Kibrit ile kapıdan içeri giriyor ve konuşulanları duyuyor. Soluğu Benal’in evinde alıyor.

İşte Doğduğun Ev Kadirindir 7. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/hjfhYR4_Ab0

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zeynep, Mehdi ile ilk kez aynı odada aynı yatakta yatıyor. İlk kez huzurlu bir şekilde uyanan Zeynep, erkenden kalkıp alışveriş yapıyor ve Müjgan’ı mutfaktan çıkartıp kahvaltıyı kendisi hazırlıyor. Tüm aile Zeynep’in hazırladığı kahvaltıyı yerden Nermin ile Ekrem geliyor. Nermin Zeynep’e, yanlış evliliğinden sonra birde bir çocuğa annelik edemeyeceğini ve bu yanlışından dönmesini istiyor.

Zeynep’in üzerine fazla gelindiğini duyunca Mehdi, araya giriyor. Nermin Zeynep’e, bir daha annesi olarak arkasında duramayacağını söyleyip kalan eşyalarını göndereceğini söyleyip gidiyor. Mehdi, kendisini polise şikayet edenin Ekrem olduğunu öğreniyor ve onunla konuşmaya gidiyor. Ekrem ise onu aşağılayıp güvenlikle dışarı attırıyor.

Zeynep, Benal’in hamile olduğunu öğrenip onunla konuşmaya gidiyor. Benal’e bir daha anne olamayabileceğini düşünerek hareket etmesini söylüyor. Onun bebeği aldıracağını öğrenince de Benal’le birlikte hastaneye gidiyor. Benal tam bebeğini aldıracağı sırada Zeynep onu vazgeçirmek için içeri giriyor. O sırada Ekrem’i takip eden Mehdi’de hastaneye gidiyor ve onun başka bir kadından kızı olduğunu öğreniyor.

Doğduğun Ev Kaderindir 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Kibrit İçin Babasını Karşısına Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler